My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

07 January 2010

she's hot but he's not


Sebelum aku melelapkan mata ni aku nak bagitahu sesuatu. Aku tak tahu benda ni terjadi tak pada kaum wanita. Tapi yang aku perasan ramai lelaki merasai pengalaman ini. Rugi kalau ada yang tak alami. So pergi la ke Genting Highlands dan alami keriangan. Aku mengarut je tu. *Dush dush* Okay. Perasan tak kalau kita tengok orang dating atau couple kadang-kadang kita tak sedar kita cakap "Pergghh!! Awek hot giler tapi pakwe camtu je!!" atau ayat yang lebih kerohanian macam "Macam mana la mamat ni ayat awek ni.." atau ayat yang lebih jujur macam "Mamat ni muka pecah rumah tapi dapat awek hot macam ni.." atau ayat bersifat kejahatan macam "Mesti mamat ni guna ilmu hitam ni tu yang dapat awek seksi camni.." Mengapa dia dan bukan kita? Tak handsome ke kita ni? Tak maskulin ke kita ni? Kawan-kawan rasa macam mana? Bagi aku senang je. Jawapan dia ialah... Nanti posting akan datang aku bagitau. Haha. Kunkun!!

6 comments:

selembut salju said...

hhahahha...
so nk tny..
knp kamu belom bpunyer?

apih el nino said...

aku jual mahal sangat...
ego aku mengatasi keinginan hati aku...
hahaha...

Anonymous said...

betulla tu kot.mmg kebanyakan pompuan dpt pakwe huduh.haha!!!tak macam laki.kriteria pertama yang diorang letak mesti cantik, kedua pandai masak dan ke-3,terbuka dalam hal poligami.hehe...

apih el nino said...

ye ke?
tak semua meh...
lain orang lain taste...
"mmg kebanyakan pompuan dpt pakwe huduh"
termasuk kamoo ke?

munira said...

xlar... bagi sstgh pompuan.. rupe paras x pntg poun.. yg pnting yer slalu ader ktika sush seng kiter :)

apih el nino said...

hehehe...
maybe ada yang camtu...
tapi ada yg anggap rupa paras mampu redakan keresahan...
tiba2 jiwang ni..
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...