My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

30 January 2010

wanita terpesona dengan.....



Kunkun!!


Aku tak tahu la benda ni betul ke tak.
Adik aku cakap ada yang betul.
Hebat jugak adik aku bab-bab ni.
Padahal baru Form 2.
Hahaha.

1 Bau tubuh semula jadi lelaki.
2 Melihat lelaki dengan wajah maskulin sebelum bercukur.
3 Melihat tulisan tangan lelaki yang teruk pada diari lelaki itu.
4 Jika lelaki membelikan hadiah yang telah lama diimpikannya.
5 Jika lelaki itu menjadi orang pertama wish hari jadinya.
6 Lelaki yang tidak segan dengan kotoran atau lumpur.
7 Dengan lelaki yang pandai memujuk.
8 Lelaki yang pandai memujuknya.
9 Lelaki yang meminta pandangannya sebelum membuat keputusan.
10 Dengan kerutan di dahi lelaki ketika dia serius melakukan sesuatu perkara.


Kunkun!!


22 comments:

Lidah Boye said...

erkssssssss...

x pong...

haha...

apih el nino said...

hahaha...
maen tulis je meh...
bace2 buku sket :P

lurunharima said...

ader ar sikit3 kot.. muahaha~~

tapi my frenz suker tngok adam's apple lau diorng ngah minum.. wahahaha=p

apih el nino said...

hahaha...
rambut same hitam hati laen2 kan...
i suke tgk gurl marah...
nampak lebih cute...
hahaha :P

lurunharima said...

wah3.. mcm tue best ar~~ hari3 kener marah pon tak kesah kan??

apih el nino said...

hahaha...
betol3...
asalkan dia cute...
tapi kalo hari2 nnt cepat tua dia...
hahaha...

no'0n said...

pandai adeq u!

apih el nino said...

hahaha...
ape yg dia cakap tu ada kene dgn u ke noon?
:D

Anonymous said...

huhuhu...
apa beza no 7 dan no 8..
konfius..
from..alone

lurunharima said...

owh lau cepat tuer tak nak ar~~?? mcm tue erk??? kejam3~~

apih el nino said...

anonymous...
tu la...
*padahal silap taip*
hahaha...

apih el nino said...

lurunharima...
tua pun okay gak...
kalau kaya...
hahaha... =P

lurunharima said...

mak ai~ mata duitan.. ish3~.. teruk3~~

apih el nino said...

hahaha...
gurau je la...
=P

lurunharima said...

gurau ker?? susah nak caya~~

apih el nino said...

hahaha...
betol la...
kalau kaya tu kira bonus la...
=P

lurunharima said...

hahaaha.. masih mata duitan rupenyer~~

Anonymous said...

um, kenapa pndai memujuk mesti dua kali???
1 extra point, lelaki nmpak macho dpn awek kalo dia buat sesuatu yg awek dia xtau dia bleh buat, cam baiki paip ke, tukar mentol trbakar ke...ehehe...just my point..tatau la btol ke x... =p

apih el nino said...

lurunharima...
takde la...
gurau je tu...
hehehe...

apih el nino said...

anonymous...
betol2...
biasanya kalo ada kat tepi2 jalan ada kete awek rosak laju je laki pegi tlg...
cuba kalo yg rosak tu kete lelaki gak...
sambung la sndiri...
hahahaa...

Anonymous said...

ooo...
so kamoo pn mcm tu la yee??
ehehe...

apih el nino said...

eh tak...
kadang2 ada la...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...