My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

29 January 2010

dimanakah tag?



Kunkun!!


Selama aku main blog ni, ni la masa yang paling lama aku tidak di-tag. Last sekali aku kena tag untuk dijawab pun sebelum raya tahun lepas. Dah takde tag ke sekarang? Tag la aku. Please please please. Siapa-siapa la yang sudi. Dulu mesti akan sampai komen 'Anda ditag. Sila ke blog saya.' Dah takde ke? Betapa indahnya hidup ditemani tag. Makan tak kenyang tidur tak lena tumbuk pun tak sakit. Oh tag ke mana awak? I miss you tag. Datanglah kepadaku tag. *baca dalam nada orang bercinta* Giler boring ni sampaikan aku bercerita tentang tag. Tag yang aku maksudkan ni tag yang kena jawab tu. Bukan nametag, tag team gusti, tag untuk anjing, www.tagged.com atau Tag Heuer.



Kunkun!!


2 comments:

no'0n said...

i lagi xpenah kena tag!!

apih el nino said...

ye ke?
i ingatkn i je...
nnt kalo ada org tag i then i tag u k...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...