My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

01 January 2010

selamat tahun baru 2010

aku just nak wish tu je sebab hari ni 01012010... aku harap azam² kalian tercapai... jangan tanya apa azam aku sebab sejak dulu aku memang takde azam bila masuk tahun baru... mesti kalian ingat aku takde matlamat hidup kan?? takpe... kalian ada hak nak cakap camtu... aku bukan takde matlamat just aku rasa azam² ni macam hangat² taik ayam serama... awal² je semangat nak buat tu nak buat ni... nanti bila ada halangan sikit pastu bila ada orang cakap tu cakap ni je dah hilang entah ke mana azam tu... bagi aku kalau aku rasa nak buat menda tu aku buat je... tak perlu azam² dan nak bagitau semua orang... tapi tu style masing²... lain disco lain pelayan, lain orang lain cara pemikiran...

sekali lagi aku ucapkan
Selamat Tahun Baru 2010

kepada follower dan pembaca blog aku ni, semua student TATiUC, student SMK Datuk Razali Ismail, student SK Tengku Ampuan Mariam, wira wirawati PLKN Kem Cahaya Gemilang Cherating Fasa 1 2007, friends dalam Facebook, Myspace, Friendster, Tagged, Yahoo Messenger, Skype serta semua tak kira la kenal aku atau tak... semoga 2010 memberi sinar baru dalam hidup kita semua... sekian... ciao...

4 comments:

selembut salju said...

aku suka hok ngelast orr..
pengakuan ikhlas tuh..

apih el nino said...

aku ada ngaku menda2 ke?
kat ane wei...

no'0n said...

amin :)

apih el nino said...

noon...
amin jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...