My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

04 January 2011

generasi baru gay di malaysia



Kunkun!!


Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padanya.

Terlebih dahulu, aku bukan nak sibuk-sibuk jaga tepi kain orang.
Aku juga bukan nak burukkan nama Universiti Sains Malaysia (USM).

Ingatkah anda kepada Azwan Ismail? Lelaki dari Malaysia yang membuat pengumuman besar-besaran di Youtube yang bertajuk 'Saya Gay, Saya Okay'. Sekarang yang dibimbangkan akhirnya tiba.

Ni gambar yang aku dapat dari USM Facebook Fan Page.



Asalnya aku tak percaya sangat. Manalah tahu diorang nak main-main je kan. Tapi bila dah sampai macam ni, aku sendiri tak tahu di mana silapnya.



Mungkin inilah Seksualiti Merdeka yang orang cakap-cakapkan tu?

Makin lama makin meruncing benda ni. Susah nak terima bila ada lelaki yang nak ni...



Sedangkan dalam dunia ni ada ni...


Dan ni...


Atau ni...


Serta ni...


Dan ini...


Atau ni...



Rasanya tak perlulah aku cakap pasal hukum hakam agama sebab semua orang tahu benda tu. Aku pun bukan baik sangat nak tegur-tegur orang. Aku masih boleh terima kalau seorang lelaki handsome menjalin hubungan dengan maknyah sebab aku tahu siapa suami siapa isteri. Tapi kalau dua-dua lelaki normal macam kat atas tu?

Aku mengaku Aaron Aziz tu hot tapi tu tak bermakna aku gay kan?

Arrrggghhhhhh tak faham aku dunia ni!!


Kunkun!!



37 comments:

hasrulwahid said...

cam haram tol!

Cik Ila said...

tu namanya dh buang tabiat..haha

Azri Omar said...

kamulah sahabat ku paling ngok~!....bravo!!

Azewas32 said...

aarrggghhhhh...tidak2....nasib mg dok gtu ork.....huhuhuh

aming said...

hahaha..
ak nk bg peribahasa ni je ke mu pih..

jalan2 beli mouse,
beli mouse ketika jalan2 td,
mu tau x?

pih..mesti mu rse pantun ak xabis serta xkait op?tu je r ak nk kabo..hahahaha

fara feroza said...

aiyak..dah melebih2kan sekarang ni..seram je rase...:(


sayasukatulis2

Princess said...

woaahhaa~ gayyy..?? aisshh dah kurang sgt kaum pmpuan ni agaknye sampai kene bercinte ngan kaum sendiri..eyeekk..!

hanaahmad said...

haha, sgt geli ye di situ. aku klo bf aku curang dgn pompuan aku leh trima tp kalau tetba die ckp suka kat laki aku cm ase nk bunuh jek. haha. kat fb pon dh ade eh cmtu? dlu kat myspace berlambak gak la...dalam byk2 aweks cun kat ats tu Heliza je aku berkenan nengok (tak bermakna aku lesbo) sbb aku akui Aaron Aziz mmg super duper HOT!!!!! haha

* MissYaniAbdullah * said...

AKU BUDAK USM..RASA NAK SOROK JE DALAM ALMARI..
BODOH.................

HAHA..EMO MAKCIK KEJAP..KIKIKI

ADA AKAL XNAK GUNA, ADA MATA BUTAKAN, ADA TELINGA BUAT2 PEKAK LAST SKALI JADILA MCM NI..

NICE N3 BEB...

Anna said...

tak terkata...mm... >.< harap2 dorg sedar je laa

wannurfazrini said...

geli aku , ishk tolong lahh , ape best batang dgn batang ni? miahahha

Khai said...

tolong la...pompuan pun jgn la jual mhl sgt kalo guy approach..hehe

♥ Funna ♥ said...

sgt jijik aku tgk gay2 yg berleluasa d malaysia ni..especially kat BB n sekitarnya..ramai kot yg mcm tu..dah xde selindung2 dh skng ni..pimpin tgn, plok slumber je..sumpah aku geli kot tgk..aishhhhhh tlg la..

bungakuning . said...

geli siot!

tqaAwesome said...

urgh geli. geli tgk gambar2 begitu. ahakks. agaknye lelaki berikut jadi begitu sbb pompuan2 skrg yg semakin tak pandai tutup ape yg perlu ditutup kot, cmne nak buat isteri kalo gtu~
tapi menjadi gay bukanlah satu pilihan bijak -.-

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

errr......

geli mat dowh

sarzli said...

x tau nk jd ape dak2 skang...wat malu USM je..cam syial

Anak Pak Muin said...

the shittest thing i'd ever watched..

iwan_dextrous said...

ermm..pompuan jual mhl sgt kot.hihihi

iwan pernah interview org2 gay nie..kebanyakan dari dorg adlah golongan berada...n then dorg ckp jdi gay nie x ad gaduh2 sgt mcm kapel ngan pompuan...dh mmg dua2 laki mmg r kn..ap r dorg nie...

Dextrous cyber life

Hanim Mahali said...

loya tekak nengok benda gitu... pe kejadahnya tu... sangat memalukan... dunia dunia

Aqila Safuan said...

dunia akhir zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn : (((

intanlyanahamzah said...

tuelah.i pon ade kawan lesbo. ewwww....trase nk muntah2 je dgn merka nie. SUMPAH!!!

misyamissyou said...

maigosh..diorg ni nak kena hntr sekolah agama balik la..belajar dr mula

F@QIHFIQH said...

susah hati mikirkan camane nak besarkan anak2 di zaman keruntuhan tamadun kemanusiaan ni..(-_-)

Mawar Merah said...

Ouch! Seksi bangat! Tp lg xthn cintan cintun antara dua lelaki. Apakah wanita sudah xmenarik dimata mereka? Ngahaha

mizzapple said...

dorng jd gay mngkin sbb lelaki zmn skg trlbih bnyk dri pmpuan.

mybe la kn. kita pn xtau sbb apa dorng jd cm2.

missamy said...

hmm . mcm2 lahh skang . geli plak bce komen dowg tuhh .

.::WaNiE::. said...

jiwang siot ayat hahahaha

LavenderPurpleMe said...

isk2...pompuan dlm gmbr bkn men sksinye..myb sbb tu laki nk laki gk kot..at least dorg ttp aurat... ksian nengok laki skg ni...

♥ eyka elisha ♥ said...

eyka pon xfhm ngn dorg ni T_T
mgkin ni ptnda umat akhir zmn kot =(

.::: Princess MOMOY :::. said...

perghhh....momoy cucii mata jap. haha...
Saya Blogger TERENGGANU

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

fLy_AwAy said...

geli gelemang !

Yellow LEOpard said...

aiyarkk..kurang kasih syg dari pompan kott

sarah asshila said...

aiseyyy..tak perlulah kot nak kaitkan nama U dengan kebodohan dia..dak2 yg belajar tmpat len pun ada gak yg perangai tak betul...

apih el nino said...

@Sarah Asshila.
Aku tulis sebab tu sumber. Kang orang kata aku reka cerita. Aku bagi kredit.

ika said...

besenye diorg ni tpengaruh dgn member2 / environment sekeliling...

dewata said...

msg2 mmpunyai kbebasan sndry tok mmbuat ap shje yg diingine... xleyh slah an gk depa jd cmne.. ap2 un mngkin neat mreke sndry,... erummm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...