My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

19 January 2011

jom exchange link sesama blogger








Kunkun!!


Kalau korang perasan, atau pernah roll down blog aku sampai ke bawah sekali, mesti perasan ada slot They Hot And Spicy kat tepi tu. Sebenarnya tu tempat exchange link. Aku letak blog-blog terpilih kat situ sebab nak balas jasa diorang letak link aku dekat blog diorang.



Tapi masih ada beberapa permintaan nak exchange link. Jadi aku mintak jasa baik korang, kalau nak exchange link dan blog korang takde lagi kat They Hot And Spicy tu, sila tinggalkan link korang kat entry ni. Mana la tau korang ada letak aku kat blog korang tapi aku tak letak, sila bagitau. Aku akan cuba letakkan korang kat situ secepat mungkin. Aku ulang, ENTRY INI je okay.



Aku nak exchange link sebab nak mudahkan aku blogwalking dan klik Nuffnang korang kalau iklan tu keluar. Jadi silalah rajin-rajinkan tinggal link korang okay? Bukan Linkin Park tau.


Okay nak sambung buat kerja. Jangan lupa tinggal link tau. Tapi takde hadiah sebab ni bukan contest. Hahaha...

Kunkun!!




22 comments:

kay yea said...

oke..dah letak..hee~

http://kisahkayyea.blogspot.com/

-[miracle]- said...

wink wink :D

ini diaaa

http://eikaelyza.blogspot.com/

thanx !

She's retarded said...

mine!

http://another-chapter-of-my-life.blogspot.com/

akema yazid said...

brader,
nak jugakkk..

http://cikidipame.blogspot.com/

Amie Amisya said...

nak join jgak.. wee~

http://amisya91.blogspot.com/

ayu jue said...

http://ayujue.blogspot.com/

momomuffin said...

soleseptember.blogspot.com

saperakue said...

http://saperakuepart3.blogspot.com/

khayla fadwah said...

http://ilhamdihatiku.blogspot.com/

Miss El said...

http://misselwords.blogspot.com/

ainakhani said...

http://ainakhani.blogspot.com

-AK

wannurfazrini said...

aik? pelik , i x letak pun blog u kat exchange link but nama i ada . mekasih tau . skrg i dah letak link u kat my blog gak :D

qin zyie said...

http://redloveqina-qin.blogspot.com/

Liyana said...

http://fallenmoon-life.blogspot.com/

whitelover said...

nok exchange gop (skil ngade2)

SyafiqZainal said...

http://syafiq4peace.blogspot.com/

catus said...

slmt smbung wat keje..ttbe~:D

yana :)) said...

kun kun !

ni dia! haha..
- http://jalan-tanpa-episod.blogspot.com
^^ lalala ^^

~thanks~ :D

kay-N said...

nak exchange gak encik apih..=pp

http://missdesideria.blogspot.com/

isdokmar said...

join2..

http://ucopbotak.blogspot.com/

alkhattab batik said...

follow & letak link sy skali... Mane tau,nk shopping skali pon boleh..

http://www.alkhattabbatik.blogspot.com

TQ.

Rima Alliq Entertainment said...

http://rimaalliq.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...