My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

04 January 2010

facebook and quiz





Kat office tadi *ayat takleh blah padahal praktikal je* sebab boring sangat aku pun saja-saja la mencoba nasib main quiz kat facebook Afif El Nino aku *dah tahu ni add la ye* sebab ada notification kat bawah hujung belah kanan tu. Ala kalau kalian ada facebook mesti tau nye. Then bila terpandang je quiz ni terdetik hati nak main. Wah terdetik tu *macam ambang kemerdekaan je detik-detik ni* Ni la quiz yang aku maksudkan tu.

Maka bermainlah diriku dengan benda alah ni.
Kemudian keluar la jawapan dia.
*takkan keluar peti ais pulak*

Gila kau dating dengan Taylor Swift. Nak speaking English pun tergagap-gagap ni kan nak dating. Tapi cuba bayangkan kalau betul-betul. *Haissshhhhh* Hans Isaac pun menangis tak berlagu tengok aku dating Kak Taylor ni. Hahaha. Dah la boleh tukar ikut suka hati jantung gusi limpa kita je nak dengan artis mana. Aku dah cop awal-awal selebriti ni. *angan-angan nak tingkat tinggi je*




Ni semua gurau-gurau je. Tapi cuba bayangkan kalau dunia ni macam quiz ni. Kalau nak dating pilih je dalam Internet. Fuuuhhhh. Golongan atuk-atuk pun lepak kat cyber cafe dan celik IT. Hahaha. *Kalau betul ada menda camni mesti nenek tiri aku hot* Hmmmmmm. *sambil berfantasi*

6 comments:

selembut salju said...

perghhh..
angelina jolie,,
hahaha

apih el nino said...

takkan mu nak angelina jolie gak kot??
ahahhaa...

selembut salju said...

hahhahahah..

apih el nino said...

jangan jangan...
hahaha...

selembut salju said...

bongok ar mu nih..
saje nk malu kan aku lok
haissshh seyh..
malu la wei..
ngtah pape ngtah
ahhahah

apih el nino said...

hahaha...
ilek ilek suda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...