My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

09 October 2011

kenapa kos solekan semakin mahal





Solekan bertujuan menjadikan seseorang kelihatan lain dan lebih cantik.




Solekan menjadikan yang kurang seksi boleh kelihatan mengghairahkan.





Dan dengan solekan juga, yang comel kelihatan bertambah comel.




Tanpa solekan, tidak kelihatan berseri di wajah seseorang.




Dan kerana dengan solekan jugalah, orang kacak boleh menjadi cantik.




Oh semua gambar di atas adalah gambar seorang lelaki.


Kiyoshi Sakurazuka, crossdresser dari Jepun.
Dia adalah lagenda dalam dunia 'Costume Play' atau Cosplay.



ps : Sila tutup mulut anda. Aku pun tertipu masa mula-mula tengok ;)




40 comments:

adeyla said...

LOL =='

Eliya Yaya said...

yeke nie laki ? cm tak caye jek .

Mra Mastura said...

cun kan? kaki pergh. sexy sangat!
cun! cantik! ensem tu xtau nk bg ke x

>___<

mirakim said...

sgt hensem..ahaha

syafiqakarim said...

yes.gua ada can nak ngorat.haha

Cik Orkid said...

erk . kalah ratu cantik --'

wanamira said...

hahaha. korean mmg gitu. laki dah klon pempuan. ampehh :D

Budak Chomot said...

Laaa lelaki ke? Serious macam perempuan.

Aini Adam said...

Aduhhh..benar ya? Comel dari saya lagi tuh

meaw said...

elehhh,aku tau ko nak bersolek gak an?hahaha :P

PUCCAnis said...

ggaaaaaaaaaah!!!@0@

SnowladieS said...

choyy!

cik Q said...

Dah tau lama dah pasal dia ni . cantikkan ? Kalau orang tak kenal memang tak tau pun yang dia ni lelaki .

KETUA KAMPUNG said...

gila smua laki2..tapi smua cun2..aiyooo

anamizu said...

ciss!
kalo gua LELAKI,
mmg konfem dah silap
langkah TERngorat :P



luv,
cik ana

Phat said...

serius cun

Cik tikah said...

seriously igt perempuan. hahah.. cun betul!

sabry oppa said...

hahaha.. wow! cun sangat!

Ana Farhana said...

lelaki ??? waw! beza nyerrr, the real person nk tgk ?? mcm mna org nye

peep said...

cun shiaallll.. geli aku pikir bende disebaliknye..hahaha :P

Ribena lalalaaa~ said...

cantek nye mamat nih... kalo jadik laki mesti hencem.....

amranaiman said...

aku terkono T_T

Panggil Aku Han said...

die ni mmg sejibik mcm pompuan..

aiman fanboy k-pop said...

ya allah...hajat dihati nak buat bini daa td...llki?pengsan disini sudaaa....errrkkk......tertipu dengan paras rupa yg mmg comel!!!!!!!
errrkkkk..........nasib baik bukan heechul super junior...haahaa...

Craziest Photo Collection said...

Beauty is only skin deep. If you go after someone just because she's beautiful but don't have anything to talk about, it's going to get boring fast. You want to look beyond the surface and see if you can have fun or if you have anything in common with this person

m!3yr4h_LolLy said...

lelaki ke ? aiyark, macam xcaye la

Elie Lily said...

demmm! cantiknya beliau mengalahkan wanita! ceit! tipah tertipu rupanya! T__T

Eyda Syahida said...

lelaki??? Omaiiii~

ღ αεn ツ said...

Huu, mmg lelaki. Kenapa xletak gambar dia dgn gf dia sekali? N gmbar2 lelaki dia? Well, dia lagi cun drpd gf dia =.= Admit it.

ღ αεn ツ said...

Huu, mmg lelaki. Kenapa xletak gambar dia dgn gf dia sekali? N gmbar2 lelaki dia? Well, dia lagi cun drpd gf dia =.= Admit it.

eiyzniey said...

lol..laki???hmmmmmmmmm

Sya_Fyeeqa said...

hahahha,sungguh xdisangka,,ingtkan girl,pdhal boy,huhuhu

El-Janna said...

amboi .toi ke ni. nank bunuh diri tgk gambau ni

cik ekin~ said...

wahh ...btol ke ??
cam tk cye ...cun sangat !

cik ekin~ said...

wahh ...btol ke ??
cam tk cye ...cun sangat !

i am S!L4H.. said...

hah laki????


cantiknyeeeeeeeee

Murnie said...

uik.. da cute gitu .. lelaki???

Saia Budax Lanun said...

Assalam, wah memng ensem lah dia tu...huhuhuhu...

Ratna said...

mak datuk. terjatuh cinta !
bagaimana ini ?!?? XD

Anonymous said...

@wanamiraKorea ke Jepun? Bukan ke Jepun yg selalunya ada cosplay? Muka pun muka Jepun... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...