My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

28 September 2011

WW 10 - i miss my old long hair





Kunkun!!




ps : Tak semua lelaki berambut panjang itu jahat ;)


Kunkun!!




31 comments:

Fara E's said...

nsem plak rase , haha

ieyza afieyna said...

ensem2.. hekhek :P

Cik Suheela said...

hekhek..tapi lelaki rambut pendek kan lebih hensem gittewwwww ;)

m!3yr4h_LolLy said...

betol3. tapi mesti kena cop jahat dulu kan sebelom kenal ati budi dorang. keh keh

ciNdhaDahniEa said...

very true! dont judge de book by its cover....

farakOwna said...

tak semua yg rmbut pnjang jht . tak semua yg rmbut pndek baek .

miratun madihah said...

rindu rambut lama aku yang terpacak2. :(

amirnawawi said...

ps : Tak semua lelaki berambut panjang itu jahat ;)

ha3.. Aku suka statement ko yang nih..

kunci locker said...

ko jht...jht...tak kira..tak kira...nk ckp ko jht gak...hahahah...

gurau jek bro..aku knl ko pn tak..ni 1st time mai blog ang bro...heheheh...selamat berkenalan..

#jgn lyn kepala otak aku mmg budak2 sikit...hahaha

jieha nasir said...

rmbut pendek lebih kemas dan style.. :))

kunkun tuh ape ek.? haha :))

shida'R said...

mmg pun tp nmpak serabut lerww.. ~_^

EyqaLuvender said...

short hair la nsem...hihi ;p

Apih El Nino said...

@Fara E's

Thanx. Haha :D

Apih El Nino said...

@ieyza afieyna

Thanx. Hekhek :P

Apih El Nino said...

@Cik Suheela

Tapi tak semua lelaki berambut pendek hensem. Pendapat tak sama ni :)

Apih El Nino said...

@m!3yr4h_LolLy

Selalunya memang kena cop gitu la kan.

Apih El Nino said...

@ciNdhaDahniEa

Betol betol betol :)

Apih El Nino said...

@farakOwna

Like sangat-sangat komen anda :D

Apih El Nino said...

@miratun madihah

Perempuan rambut terpacak? Cool la!

Apih El Nino said...

@amirnawawi

Haha. Thanx :)

Apih El Nino said...

@kunci locker

Takde hal bro. Selamat datang dan selamat berkenalan.

Apih El Nino said...

@jieha nasir

Rambut pendek akan panjang jugak akhirnya. Haha. Kunkun? Takde apa pun. Saje je buat trademark sendiri. Hehehe.

Apih El Nino said...

@shida'R

Kena ikat la dulu. Baru tak serabut :P

Apih El Nino said...

@EyqaLuvender

Sekarang tengah short hair la ni :)

mr.curly said...

tul tu bro, xsume laki rambut pjg tu jahat..tgk cam wa, dh la baik, sopan santun, lemah lembut..huhu

cik bulan said...

erkk..#kbai

kunkun,,ahahahaha

Zana said...

Berambut panjang boleh tapi kena laa sentiasa jaga dengan rapi :)

Panggil Aku Han said...

rambut sama pnjng tapi hati lain2..
err ade kne mengena ke?? bedal jela..huhu

kirana's blog said...

eppy belated birthday...blog..hihihihihi....

DfyStrawbery said...

tapi kalau lelaki rambut pendek,

U LOOK SMART + MACHO = HANDSOME! tau :)

Javed said...

“this is very interesting. thanks for that. we need more sites like this. i commend you on your great content and excellent topic choices.”
ld hardas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...