My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

18 February 2015

buang masa



Lama sangat tak update blog rasanya. Memang lama. Kenapa?




Kadang-kadang ada idea tapi tak kena masa. Masa tengah buang air tiba-tiba idea datang berlumba-lumba. Tapi bila flush sekali dengan idea-idea tadi masuk sama.


Kadang-kadang banyak masa tapi idea lari. Punyalah banyak masa sampai boleh main Candy Crush sampai habis semua nyawa yang orang bagi. Laptop dah buka blog tapi tak tahu nak tulis apa kali ini.


Dulu aku pelajar walaupun tak belajar mana. Banyak main daripada belajar sebenarnya. Tapi dalam banyak main itu aku ada masa nak tulis semua benda yang aku nampak depan mata. Banyak benda terjadi masa aku buang masa.


Sekarang aku dah kerja. Tak boleh nak main-main sangat sebab kerja memang banyak gila. Jadi aku tak dapat nak tengok benda-benda yang boleh dibuat entry untuk dibaca. Rindu rasanya nak buang masa macam dulu kala.


ps : Dulu takde duit tapi ada life. Sekarang ada duit sikit tapi takde life ;)


6 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

adat kehidupan namanya.

good luck

Joe_Hans said...

Samala..tsskkk!

Silvyan seke said...

Anjoy guys.

Maria Firdz said...

lumrah hidup...

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Obat Ejakulasi Dini said...


LANGSUNG KLIK AJA GAN/SIST


BEST SELLER PRODUK
TOKO ACHONG - HUA

 

RAHASIA MENJADIKAN PENIS BESAR DAN PANJANG

 
TIPS MERONTOKAN BULU SECARA PERMANEN

 
CARA PRIA DEWASA MAKIN TAHAN LAMA SAAT BERCINTA

 
TIPS BIAR SEMAKIN DI SUKAI ISTRI

 
CARA MUDAH MEMPERBESAR PAYUDARA

 
SOLUSI MEMPERBESAR PAYUDARA DENGAN CEPAT

 
CARA MENINGGIKAN BADAN

 
SOLUSI TEPAT MENUMBUHKAN RAMBUT BOTAK

 
OBAT PENYUBUR SPERMA BUAT PRIA MANDUL

 
OBAT PERANGSANG MEMBUAT WANITA BERGAIRAH SAAT BERCINTA

 
CARA MEMBUAT WANITA MERANGSANG BIAR MAU DI AJAK ML

 
TIPS MEMBESARKAN PENIS DENGAN MINYAK

 
COBRA OIL MINYAK PEMBESAR DAN PANJANGKAN PENIS

 
CARA MENURUNKAN BERAT BADAN TANPA OLAHRAGA

 
INGIN PUNYA TUBUH LANGSING DISINI SOLUSINYA































KLIK

JUAL BERBAGAI PRODUK : "Obat Pembesar mr.P, "Alat Terapy Pemanjang mr.P, "Obat Vitalitas Sex Kuat dan Tahan Lama, "Obat Herbal Cosmetik Kecantikan, "Aneka Obat Peningkat Libido Sexsual Wanita, "Alat Bantu SexToys P/W

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...