My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

15 February 2013

ada blogger masuk paper



14 Februari 2013, Harian Metro slot Gen.Y Interaxsi. Ini kali pertama aku masuk paper yang diedar serata negara yang dibaca pelbagai bangsa dan jantina tidak kira perempuan mahupun lelaki. Entry yang bertuah yang terpilih ialah entry 'Nilai Seorang Lelaki'.







 

Ringtone SMS di telefon kerap betul berbunyi. Jarang benda macam ni terjadi. Twitter dan Facebook aku juga dihujani mesej tanpa henti. Followers naik dengan mendadak sekali. Aku tak biasa semua ini. Seriously. Nak tak nak aku kena biasakan diri.


Mungkin ini namanya rezeki. Alhamdulillah syukur atas kurniaan rezeki. 

Semoga tidak terleka dalam perjalanan ini.

ps : Terima kasih semua. Tanpa anda, blog ini tak akan ke mana-mana ;)



17 comments:

Cik Tia said...

wahhh .. best2 :) maju lagi setapak ..

cikpia said...

owh tidak!!!! cemburu menghantui ku... hehe....

tahniah!!!

ELFarahin said...

Congratz! jelly rasa. huhu..
teruskan blogging! suka baca entry-2 anda :D

Anonymous said...

Tahniah!!!

Nurul Ain said...

wah..tahniah..
http://www.ainahmad.com/

Lina md. munir said...

Tahniah , moga success terus ya.

Farahin Izzati said...

wah, tahniah bro :D

Asmieza As said...

Bukan senang tau nak masuk papar. Tahniahh. Bahasa yang awak guna utk penulisan pun menarik :)

Faizul Osman said...

terbaiklah!!! cerita yg tersiar dlm paper tu pun menarik...

dhia adawiyah said...

you deserve it bro ~ tahniah .. ! majulah untuk blog . haha ..

Neo89 said...

Tahniah! rezeki bro~ :)

lurunharima said...

Alhamdulillah... tahniah enche apeh:)

Anonymous said...

fuh fuh fuh. tahniah. :) serius suka dengan awak. :)

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

kaizen said...

hai abam pemes... nk sain peliss... hehehehe

*congrats bro....

Its Aainaa said...

itu memang antara entry kau yang paling gempak pun derr. good job!

Hasrul Hassan said...

As-Salam. Tahniah. Hebat tu. :) Saya sendiri tak pernah berada dalam mana-mana akhbar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...