My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

02 September 2010

kenapa anda perlu klik nuff saya








Kunkun!!



Pagi semalam saya pergi cari baju raya. Ingat nak shopping la kononnya. Tapi tak jadi. Orang ramai sangat. So saya nak balik rumah saya. Memang la rumah saya takkan rumah awak kan? Semangat sangat saya nak balik sebab teringat kat blog saya dan blogger-blogger lain. Pastu nak blogwalking lagi nak klik Nuffnang korang lagi. Maka saya memecut laju kereta saya.


Vroooom vrooooom vrooooom...... Saya potong kereta-kereta lain. Kereta Lancer depan saya pun saya potong. Sebab dia tengah berhenti. Tiba-tiba....


"Praaaaakkkkkk!!!!!!"


Saya tengok plat depan kereta saya tu patah. Mungkin sebab saya memandu terlampau laju sehingga ia berlanggar dengan angin lalu patah.


Too Fast Too Furious | Kelajuan mampu membunuh


Maka saya terpaksa pergi ke kedai buat plat. Takkan nak pergi kedai burger kan. Saya buatlah plat yang baru. Tapi takkan nak buat plat depan je kan. Terpaksa la buat depan belakang. Barulah serasi dan sehati berdansa.


Super Duper WLF 4492 | WLF okay bukan WTF


Maka berduyun-duyunlah duit saya keluar seperti orang menyerbu bazar Ramadhan. Sebab itulah anda kena klik iklan Nuffnang yang keluar kat blog ini untuk sama-sama dengan saya claim balik duit yang keluar itu.


Kalau jumpa kereta ni tengah jalan jangan lupa tegur ye. Hahaha.



* Guna panggilan 'saya' untuk menagih simpati (-_-") *


*Serius annoying entry ni*



Kunkun!!




20 comments:

apik pehe said...

haha..kesian ko..
aku sentiasa jer wat aper yang patot pada stiap blog yang aku masok..
hehe

akema yazid said...

memang annoying gilakkk..
haha..;p

meowwmania said...

alolo...konkritnya alasan..baik! sy klik!!

Khai The Kerozer said...

hahaha...baek lah encik apih...kali ni jer taw saya klik nuff awak...wakaka :P

Atsuko Ichirou said...

hahaha...
kire nak cover bajet plat kete la nie...
cian die...
k klik ur nuff...
jgn lupe kiss my nuff too...hehehe

|| NaFiRaa || said...

haih~ sapa suh bawak laju2 pastu langgar angin~ klik jugak sebab kesian~

. Fara Latif . said...

nak tegur! nak tegur! nak tegur! yeayyy! haha. tetibe jerk :P

aya idaya said...

sengal jekk.. haha.
*weh bahaye tu expose full no plate.

Azewas32 said...

klu xde nuff nag kne klik gk ke????
rugi ah ak nnti....

apih el nino said...

apik pehe...
bagus la camtu...
aku pun klik yang ko punyer...
sedekah...
hahaha...

apih el nino said...

akema yazid...
annoying sudah la...
siap ada gilakk lagi tu...
btw jom klik-klik okay...
hehehe...

apih el nino said...

meowwmania...
terima kasih...
sumbangan anda amat dihargai...
hehehe...

apih el nino said...

khai the kerozer...
takpe la ko klik sekali pun...
aku bersyukur sangat-sangat dah...
hahaha...

apih el nino said...

atsuko ichirou...
i kiss you too...
eh silap...
i kiss your nuff too :)

apih el nino said...

|| NaFiRaa ||
salah angin la tu...
sape suruh duduk tengah jalan...
hehehe...

apih el nino said...

. Fara Latiff .
tegur la tegur la...
benda pelik jangan tegur okay...
hahaha...

apih el nino said...

aya idaya...
sengal takpe jangan sengau...
hehehe...
ape bahaya expose nombor plat?
tak tau pulak ni...

apih el nino said...

azewas32...
klik la dengan ikhlas...
jangan harapkan balasan orang...
hahaha...

Azewas32 said...

wowowo.....mk cleaner pn dpt gaji ats kje yer wat...dh krng ah org yg ikhlas....smua nk blsan....

apih el nino said...

kerja cleaner tu lain. dia berkhidmat. tu la mu. dulu aku cakap dah practical kat goverment mu degil. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...