My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

23 January 2012

terima kasih terima kasih terima kasih







"Birthday yang ke-23, pada 23 Januari 2012, aku akan sambut macam tu..."


Sambil jari telunjuk di hala pada sepasang kekasih yang sedang meniup kek hari jadi. Si lelaki menyuap kek ke mulut kekasihnya seperti melayan seorang permaisuri.


Empat tahun berlalu. Apa yang diharap tidak berlaku. Ulangtahun ke-23 disambut dengan status pemain berseorangan dan bukannya beregu.


Buka minda. Biarkan saja. Tak semua yang kita nak akan kita dapat di akhirnya. Rancanglah serapi mana, perancangan paling baik adalah dari Yang Maha Kuasa. Baru dua puluh tiga. Masih muda. Teruskan hidup seorang lelaki yang baru hendak matang dengan penuh bergaya.


ps : Terima kasih kepada semua yang menghantar ucapan kepada saya ;)




13 comments:

budak coklat said...

happy birthday :)

s u a r a h e a R t y said...

:)

♥ MS ♥ said...

happy birthday :) allah bless you always and forever :) ,insyaallah..semoga panjang umur,murah rezeki,dapat jodoh. . kawin. . anak.. HAHA

FariehanIbrahim [LBC] said...

hepi bornday. hav a bless!

23. its just a number larrr hihi :D

missina said...

happy besday yg ke 23 dik,,muda lagi tu,,perjalanan masih panjang,siapkan diri dengan kejayaan,,jangan risau,,lelaki berjaya pasti mendapat seorang gadis yang terbaikkk,,percayalah

Joe_Hans said...

yeay!! selamat menjalani usia emas...kekekekeke

nurul aina said...

happy birthday apih

Halimatun Sa'adiah said...

happy bufday! moge wish anda utk beregu tu akan tercapai...insyaallah

SyuHaDa ◕‿◕ said...

Happy Birthday:-Semakin tua....

Alif Asyraf Zulkifli said...

Ololohh , takpe2 , dalam 2 3 hari lagi ade la 'hadiah' hari jadi tu ye . Happy birthday bro . Panjang umor murah rezeki , Good luck . haha

Gadis Pantai Timur said...

lagi 2 tahun bolehlah kawen,,sambut bday dgn wife..mesti seronok..

Nur Aischa said...

wahh apih el nino, serius ni birthday 23 ?? sama lah dgn saya!! haha happy birthday ya, moga ceria sellau. jgn sedih2 :)

mizmarmalade said...

Hey awak! Happy birthday!!! semoga terus sukses dan berbahagia di samping yg tersayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...