My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

20 December 2009

rambut ku practical ku

yeay!! semangat sekali ni.. haha.. 15122009 aku start practical.. kat unit perhubungan maklumat negeri.. betul dop?? ye kot.. aku dop ingat gop.. hahaha.. kerja pejabat kerajaan strict sikit la peraturan dia.. dan aku memang tak suka peraturan.. bukan penting pun peraturan.. kerajaan malaysia buat peraturan tu peraturan ni tapi jenayah tetap ada.. kait dop?? hahaha.. okay.. 3 hari dah aku practical.. esok masuk hari ke-4 tak termasuk weekend.. susah gak practical ni.. rasa macam kuli pun ada.. lol.. tapi tak kesah la.. name pun student kan.. tapi yang merunsingkan aku ialah rambut.. rambut aku tak dibenarkan actually.. tapi aku taknak potong.. taknak!! dan aku kunci lirik ni.. haha.. kait dop tu?? ni la rambut aku masa pegi practical.. macam gampunk..
serius gampunk.. hahaha.. aku tengok pun tak tahan nak gelak.. lawak lol.. aku nak pegi practical ngan rambut camni je.. boleh tak?
hipokrit tak saya di tempat kerja?
esok practical lagi
go apih ganbatte!!
hahaha

6 comments:

selembut salju said...

huhs..
slumber giler mu apih..
mu g prac ngan rambut g2..
iskk3..
potong jewla..
xpom mu nk aku sponsor klip rambut adik aku
hek9..
mesti cute sihh~~~

apih el nino said...

aku mmg slumber..
haha..
aku takkan potong..

selembut salju said...

iskkk
xtaw nk komen pe lol
ahhahaha
ikot kamoo laa..
heheheheh

apih el nino said...

hahaha...
akhirnya mu kehilangan katakata...

selembut salju said...

iskkk..
kata2 ku tsimpan di dalam kosa kata
kosa kata tsimpan di dalam kamus..
kamus tsimpan d kedai buku
so kalu nk cari..
cari la d kedai buku..
PSI melambak kot
kalu ganu la..hahahah

apih el nino said...

hahaha...
ye doh...
ikut mu la eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...