My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

11 December 2009

negeriku terengganu kiter

gile lame dop update blog... broadband problem la... tapi bukan ada org kisah pun... sebab aku rase takdop org pun bache blog aku ni... tibetibe ada 'H' di situ... hahahaha... hebat dop tajuk aku kali ni??? macam patriotisme je ork?? ataupun politicians sketsket... bukan la... aku bangga jadi orang ganu ni... best wo jadi orang ganu... ce mu banding jadi orang ganu dengan orang utan?? serius faking best jadi orang ganu kan??? hahahaha.... lol... tapi yg dop best jadi orang ganu ni se je... takdop tempat menarik untuk dikunjungi malammalam hari... lepas kul 10 malam je kosong lalu... aku pulok biasa kuor time malam sudah lewat... pusingpusing lastlast gi mcd... pusingpusing lastlast gi pantai... aku suke kuor lewat malam ni sebab best coz jalan tak jam... jam ke jem?? kesesakan lalulintas eja chamne wei?? lantok la... bukan la kat ganu ni takdop ape... kalo nak bar ke pub ke disco ke kat ganu pun ada... cuma aku dop masuk la tempat gitu... caye dop?? ngee.... hahahaha... so aku chadangkan kerajaan ganu ni dop kira la varisan ke fas ke kheadilan ke nape ke dop kira la sebab aku benci politik... so politicians ni buat la satu mall yang macham queensbay ke midvalley ke megamall ke... kalo dop pun buat la pawagam se... ni kalo nak tengok wayang pun kena gi pantai teluk ketapang... tu pun wayang cite dop best... pelakon doh la dua orang je... laki sorang puan sorang... scene pulok dalam kete je... hahahaha... aku bercakap demi kesejahteraan hidup rakyat ganu... name je bandaraya tapi takdop mall moden... wat malu je... aku rasa kalo ada nye pawagam ke mall ke boling yg buka sampai lewat malam ke maka akan berkurang la keskes rempit kat ganu ni... boleh terima dop pendapat tu?? samesame kita fikirkan... boleh masuk pidato dah aku ni... k la... ciao...

10 comments:

Anonymous said...

mu mmg apih bukan setakat pidato,debat,pantun,syair seme mu boleh masukk..
tol2 kalu ada pwagam kan bgus,ni dok sian ke set2 mu kna naik kuantan kan9?ahahhaah
ohhh..
mu skodeng erk kat pantai teluk tapang...
iskkk9..
naseb la aku skang luo pda ganu leh gop g tgk wayang kat mid,kat jj ke..
tetiba lok..hahahaa

~~~~~~ alone ~~~~~~~~

apih el nino said...

gile panjang komen mu...
hahaha...
mu ade kl ke??
dop ajok doh aku...
ce mu tlg tgk cite ke aku...
hahaha..

Anonymous said...

meh arr..
aku ajak je aku xboh sponsor mu
hahaah
ngah kering ea..
bereh arr mu nk suh aku tgk cter nape??
ehh lupa,lawo awek mu bbju kurung biru lagi..hek9..
aku bosan komen arr pjg2, baru puas hati
ahhaha
~~~~ alone ~~~~~

apih el nino said...

weh tu bukan awek aku...
aku dop kenal pom sape...
hahaha...

selembut salju said...

nipu ngat la...
dah tu mu rembat mana..
xleh blah ayat dia
hahaha

apih el nino said...

serius ever after aku dop kenal...
haha...

selembut salju said...

xpew2..
gambo kali ni aku knl kowt..
ur mum kan..
kang9..
hahahah..
serius sokmo..
ilexx2 sudaa..
ngeh9

apih el nino said...

hahaha..
mu kenal mama aku?
hebat ngat..

selembut salju said...

xknl la..
tgk gambo lam blog ni gok

apih el nino said...

ooo...
xpe...
aku xkenal gok mu...
hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...