My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

28 November 2009

kebetulan atau suratan kehidupan

susah nak lupakan seseorang yg pernah kita sayang... tu peraturan alam... hukum karma yg tidak dapat diubah... kita mungkin mengambil masa yg singkat untuk sayangkan seseorang tapi kadangkadang sampai mati pun kita tak dapat lupakan dia... aku cuba nak lupakan seseorang... aku tak suka menda ni... dan aku taknak lupakan... tapi aku tak tau cara mana lagi yg ada... aku tau aku takkan dapat lupakan dia... mungkin aku dapat lupakan beberapa kenangan pahit aku dan dia... tapi kenangan manis ngan dia memang aku sengaja tak lupakan... dan hari ni semua kenangan tu kembali pulang... petang tadi pegi makan kfc kat pantai... time tengah makan je aku terpandang meja yg aku pernah dating ngan dia... ada couple duk situ... nampak bahagia je... dulu kat meja tu aku pernah rasa camtu... rasa macam dunia ni indah sangat... mungkin meja tu utk couple kot... hahaha... tapi aku anggap yg petang tadi tu kebetulan je... mungkin meja tu je yg kosong time couple tu datang... let bygone be bygone bro... then malam tadi pergi mcd tepi bus stand... masa tengah order tu budakbudak GC yg pilih tempat... tibatiba aku tengok diorang duduk kat tempat aku ngan dia duduk hari tu... tempat aku ngan dia makan aiskrim strawberry samasama... kalau sekali mungkin kebetulan... kalau dua?? mungkin dah tersurat hari ni hari yg mengingatkan aku kat dia... aku tak tau... aku taknak fikir sangat... biar masa yang tentukan semuanya...

mungkin dia akan bace posting ni...
mungkin dia tak suka semua ni...
sorry sangatsangat...
bukan nak ungkit just teringat time awak dan saya bahagia...
gomennasai...

12 comments:

Anonymous said...

takdir kowt...
.... alone ....

apih el nino said...

maybe...
:)
alone too :)

Anonymous said...

mana ada alone too..
mu ada gc..
gc ada mu..
hohohohohoho
:P
~~~~~ alone ~~~~~

apih el nino said...

doh mu ni sape??
pening aku mikir..

Anonymous said...

wei..
update arr blog mu..
xyah mikir2..
......
~~~~ alone ~~~~

apih el nino said...

hahaha...
ce mu sabo gok...
mu ni laki ke puan??

Anonymous said...

perempuan la..
kalu x lama dah hang out mlm2..
ngeh9..
~~~~~~ alone ~~~~~~~
ok im waitaing....
pending..~~~
hahahhaa
:P

rosanip said...

sume ni takdir..hehe..usah di kenang kisah lalu..kite berada dalam mood yang sama..sentiasa di bayangi dengan kenangan-kenangan manis bersamanya dulu..tapi kite kene ingat, sume ni dah di tentukan tuhan..mungkin dia bukan yang terbaik untuk kite dan mungkin akan ada seseorang yang lebih baik daripadanya...

teringat kenangan manis lalu tak pe tapi jangan sampai merana hati tuh..let bygone be bygone

apih el nino said...

anonymous...
waiting tu seksa kan??
hahaha...

apih el nino said...

rosanip...
betol la tu...
setuju sangatsangat...
hehehe...
anyway thanx ek :)

munira said...

one advised from me.. lupejer laa yg dulu.. xyah igt lar kenangan korg berdue.. x adil tuk org yg sedang menyayangi awk skrg :)

apih el nino said...

eh? tak faham ni...
ada ke orang menyayangi saya?
tapi dah lupa semua tu munira...
thanx yea =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...