My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

13 November 2009

a walk to remember

semalam aku pegi bilik ang... dia tengah tengok cite ni...

ang :: weh apih... best bodo cite ni... sapa kuor air mata aku...
aku :: cite natang ape ni? jiwang pelik je... tapi comey awek ye...
ang :: best bodo... mu tengok ah... ye bahang bestfren ye sebab awek...
aku :: hor... ambik ah pendrive ni... copy dalam tu...

tu je skrip aku ngan ang... hahaha... pastu tadi memang teramat boring... aku teringat cite ni... saje² la pasang nak tengok betul ke dop ang kate... mula² tu dop ah rase nape... pastu ye jadi makin best dan semakin best dan bertambah best dan teramat best... masuk je 3/4 cite tu aku tertanya² lagi part mane yg ang sedih sangat tu... last² sampai la part tu... aku rasa la... sebab aku sedih part ni... i know its hard to say but i cried too bro... i'm crying in a dark... hahahaha... very lol at the 0500 am on friday morning... cite ni pasal hero yg terpaksa berbaek dgn heroin sebab nak belajar drama... heroin tu bagitau kat hero yg dia boleh ajar tapi dengan syarat hero tu xleh jatuh cinta dgn heroin tu... dari tu mereka bertambah rapat sampai la hero tu secara tak sengaja telah jatuh cinta ngan heroin tu... pastu si hero dapat tau yg heroin ni ada wish list yg dia nak penuhi dan si hero ni tolong la... antara wishes heroin tu macam dia nak ada tatoo, dia nak berada di dua tempat dalam satu masa, dia nak kawen kat gereja yg parents dia kawen dan ada lagi la... mereka bercouple aman damai dan bahagia... satu hari tu heroin ni bagitau hero yg dia ada leukemia dan dari situ la hero ni berkorban apa saje termasuk la jumpa ayah dia yg dia benci demi awek dia yakni heroin tu... dapatkah hero tu memenuhi semua impian awek dia? berjayakah hero tu selamatkan awek dia? kalau nak tau tengok la cite ni ye kawan²... hahaha... satu ayat yg aku dapat dari cite ni ialah 'one girl can change a very bad guy to be a very good guy..' caw...

12 comments:

sue_pinky said...

lo..cite lme gler dh bru nk lyn..
tp mmg sedih pn...

apih el nino said...

biasanya cite gni boring sue...
tp hok ni xtau bakpe mcm xboring...
maybe sebab pernah rase gop kn...
hehehe...

farhansantacruz said...

mu mmg gampang
mu sekor nangis pashtu mu kate ak nangis gop
mcm clake
haha

apih el nino said...

farhan...
behave sket...
hahaha...
kite kan prnh lalui semua tu...
sbb tu kita jd gni...
hahaha...

kyra shakira said...

ske baca post2 blog awk...sume bez...

apih el nino said...

oh thanx...
rasa mcm dihargai je...
awk pun terus post blog k...
blog awk lagi best sy rasa...
=)

kyra shakira said...

thanz jugak....
kite kene saling menghargai...
xgitu?
hehehe

kyra shakira said...

apa tajuk lagu dlm blog awk nie?
bez la lagu dia...nk download...
bley?

Anonymous said...

apih2..
huhuhuh~~

apih el nino said...

kyra...
betol tu...
support each other :)
lagu ni atau lagu ari tu??
lagu ari tu melda ahmad - kimia...
kalo lagu ni brainstewz - twinkle away...

munira said...

haha citer lamer eaaaa.. tp pes tyme sy tgk kt astro.. mmg nangis.. second time tgk.. yg baek kite jd kan pengajaran :P

apih el nino said...

hahaha...
betol betol...
thumbs up for munira =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...