My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

12 November 2009

GC brothers protect each other

to all GC brothers...

aku just nak bagitau yg aku sayang korang...
walau ape pun yg terjadi aku tetap support GC...
biarlah kita tau semua masalah org tp jgn org laen tau masalah kita...
masalah mu masalah GC jugak...
sampai mati pun aku akan protect GC...
so jangan takut la kalau org nak bahang mu k...
i miss you all like dammit fucker...
dan aku tau GC makin berkurang tapi aku rasa okay gop gitu...
walaupun dia bukan GC lagi tapi dia tetap member kita...
welcome to the hell in a heaven...
~ Gang of Crows ~
pasni aku cite pasal GC baru ni...

there's nothing wrong if being a crows...
if you compared them to a poor caged birds...
crows are much better...

...sometimes life sucks!!!

6 comments:

pu3iman said...

ok ok... gua pun syg korang jugak :p
hak hak hak tak de kena mengena langsung...

apih el nino said...

hahaha...
takpe...
pelakon sampingan mmg diperlukan...

Miss Fadhilah said...

dak2 gc msti terharu..=)

apih el nino said...

terharu ke??
x la...
diorang dah tau lame dah...
:)

Anonymous said...

gc tetap ngah dgn korg seme..
walaupom sikit..
korg buktikan lah..
.................
..................
yang gc mmg terbaeek!!

apih el nino said...

anonymous...
GC tetap ada...
until the day we died GC always in my heart :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...