My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

24 December 2010

ciri-ciri perempuan hot bagi aku




Kunkun!!

Biasanya bila aku tengok perempuan, aku akan letak label kat dia sama ada hot, cantik, comel dan sebagainya. Aku rasa persepsi hot, seksi, cantik dan comel berbeza bagi setiap orang. Ada aku jumpa hot, tapi tak cantik. Ada jugak comel, tapi tak hot.


1. Perempuan yang kelakar
Susah nak cari yang macam ni sebab lawak perempuan tak kasar macam lelaki punya.

Amyza Aznan | Aku suka dia dalam citer Donut


2. Perempuan yang tak mekap tebal-tebal
Aku suka yang mekap sikit-sikit je atau tak mekap langsung bila keluar. Kalau nak mekap tebal pun, tengok tempat dan masa la. Bukan setiap masa.

Kitar Semula Gambar Lama | My ex girlfriend


3. Perempuan yang tahu pasal teknologi
Maksudnya, perempuan yang tahu pasal games ataupun reti repair laptop atau handphone atau gajet-gajet lain. Setakat ada Blackberry atau iPhone, tak kira okay.

Jessica Chobot | First lady lick the PSP


4. Perempuan yang tak kisah kalau naik motor
Maksudnya, tak cerewet dalam bab kenderaan kalau nak pergi mana-mana. Sebab ada yang tak nak naik motor sebab takut rambut rosak ataupun tudung kedut.

What Names For Girls on Scooter? | Spice Girls!


5. Perempuan yang reti main skateboard
Salah seorangnya, Avril Lavigne. Aku sendiri tak reti main benda alah ni.

Skater Girls | Jump fly high


6. Perempuan yang reti main alat muzik
Tak kisah la main drum, gitar, violin atau apa tapi bukan mikrofon.

Scandal Band | Girls rock band from Japan


7. Perempuan yang reti seni pertahan diri
Pandai taekwando ke, kungfu ke, tomoi ke. Tapi kalau pandai bersilat, memang 100% hot.

Dragon Ball Evolution | Chichi sangat hot!


8. Perempuan yang selamba
Kalau pergi mana-mana, dia tak perlu kerap sangat pergi toilet sebab nak tengok cermin.

Fara Fauzana | Adik aku cakap dia slumber


9. Perempuan yang lasak
Perempuan yang main sukan, bawak kereta laju-laju, pandai repair kereta.

Girl Loves Car? | They're worth keeping


10. Perempuan yang ajar orang main sukan
Dia lasak, dan boleh ajar orang tentang benda tu. Contoh dia, awek baju oren main badminton court sebelah petang tadi.

Girl Plays Sport | Hot Hotter Hottest!


Aku memang takde ciri-ciri ni sebab aku bukan perempuan. Korang ada?


Kunkun!!



50 comments:

Seizer said...

demand lebih tol ko ni...
tambah sebijik perempuan yang 'original'
kun3!

Aini Adam said...

cume ckit je yg ade yg tersenarai kat atas..hahaha..no need to tell la..

thEa :D said...

okayy saya coooooool ! :D

Dark Chocolate said...

umm. hot kan ? ko nk cari pompuan yg ade sume ciri2 tu ke atau certain2 jer ?

haha. bajet giler. bb2 lasak tu ar, tk banyk pompuan ada ciri2 tu. kalo takat tk suka mekap tu. ramai la.haha.jgn marah. komen jer

ainakhani said...

demand demand ko ni. haha xP

green yg gorgeous said...

setuju..btol3..
even aku pmpuan,tp aku setuju..

iszieylyanziy said...

hehe,,susah nk pakej hot ko ni,,hehe

Khai said...

ko tahu kalo tenung muka pompuan lama boleh sakit jantung? tahu x? serius aku cakap. aku pun x tahu. pape pun aku suka tgk pompuan yg naik moto tu dlm cter adnan sempit the series.comel.haha

apih el nino said...

Eh! Eh! Eh! Sebenarnya aku bukan nak cari calon yang macam ni. Ada ke yang ada semua pakej ni? Memang takde la kan. Aku bagitau yang aku rasa macam tu je. Disalahertikan pulak entry ni. Hehehe...

Fiqa Bear said...

Makin bawah makin susah nk carik ohh, haha :)

nekkenproject said...

ngaahaha...jenuh derr nak cari mcm ni..adeke??

Diary Kurang 1/2 ONS said...

hot so hot

Amalina Alwi said...

heeee.stuju ;)

La.doLce_e[v]a('',) said...

heheh.. saye ermm.. no komeng.. hahha :p

+akufobia+ said...

suka yang tetap cantik walau tak make up.cair kot.

Misz Yuyu said...

xreti men skateboard
xreti men alat musik
xreti bersilat hahahha

yg len buleh kire la :))

BezBuddy said...

huhuhu...perlu ke kene ade sume ni?main alat musik?main skateboard?itu bkn pmpn laaa....huhuhu

aku said...

aku rety bersilat..
da tamat pon..
ha3..

sarah honey said...

saya tak mekap.hohoho

menarik sungguh.lau buat entry psl 'lelaki hot di mata saya' pun best gak ni..huhu

strawberry said...

aku dikire kategori hot juga dimata ko. ahhahahha. terima kasih! :D

Sery Suryani said...

anyway..
no body perfect..
he3..
tapi kan perempuan x elok la main alat muzik yg bertali..
tu sbb la majority reti pgg mic jew..
kn3..=)

nadiazakaria said...

hehe ade kot dekat tak mekap mase keluar tu :D

Farhan Ibn Yahya said...

aku rase first2 yang ko minat tue yang funny kot...
lain tue tipu jew kan?

HafsahAzmi said...

mane ko tahu pompuan takde yg lawak kasar??
ekekeke...
ko cari kat johor ke melake ke mmg banyakka situ..nak yg hot dan seksi amik dekat kl banyak
nak yg pandai baiki kereta ke moto ke lembu ke ko cari aje dekat bengkel kan banyak
tapi kalau nak jumpe perempuan yg kisah naik motor tuh..memang ade akulah tu

Cikgu Fikri said...

pompuan main skaterboard?
kalau mereka berbaju kurung tu,
mcm ner lah agaknyer ek..
huhhuhuhuh..
:)

Azewas32 said...

aku ske cri2 no 1,2,3,4,7,8 dan 10....

wannurfazrini said...

1,2 dan 4. itulah aku . haha . tp betul x tipu yeee :D

missamy said...

memang hot punya ciri2 laa :)

Linda Nazri said...

wow! agak melampau ciri2 nye. nk atlet+singer+ayu. hehe. arap2 dela girl cm2 kn? nothing impossible!

chittysarah said...

2348
no ekor yang dicari~~
agagagag

lallala~~

diana amin said...

cool..haha
tapi rsenyew LELAKI lebih suka pompuan yg ayu gitu..:)
hmm...brckp brdasarkan pngalaman ;)

Che Sakinah said...

ahahahaa.. boley tahan r.. kire awak suke wanita Urban r eh.. erm, skateboard tu comel.. surfing baru hot kot! hehe~

lynda said...

konklusinye..lelaki mau hnye mau gurl...cantek,comel...n hot....tp bg i lah kan..kbnyakan gurl...x kesah kowt....jnji ok shj...lalala

whitelover said...

ok. fine. guwa termasuk dalam list ni.. <--- koya x?

Puteri Iqa Izyan said...

dop nikoh ah kalu men nk gni lake. haha

Burp said...

hahaha! butul2~ ak nak 1,2 dan 6 jer.. paling pnting 6! leh jamming ngan ak.. hahaha

Miss Yaty said...

aceceh...perempuan hot dah gtaw..perempuan idaman cm ne plak?hiii

bantalijau said...

wey apih..ko sedang menceritakan tentang aq ke?

adess...malu r~

Suriati Suhaimi said...

pdn dh apih phni...hahahaaa...
ats 2 ptt tulis fakta umum...
org slh phm dh....
kecik hati ni..rmai ngt brmnt 2..
sob3...

unieMARKS :) said...

kalau bab motor tuh , certain perempuan tak suka naik motor ngan bf dy cz rasa tak selesa , bukan sebab takut rmbut rosak or tudung kedut .
maybe , kekok . tak selesa kot . hahaaa

[hny pda pndgn sya , stiap org lain pndgn an :)]

hanaahmad said...

aku tak reti main skate, aku bkn musician, tp aku tau silat n aku xreti mekap. kah3. pompuan tomboy byk jenis yg mcm ko nak tu. :)

Mohd Nor Quiyyum said...

bg ak knl ngan ex ko tu

kay yea said...

nk yg suwwiiittt..hee

♥ MuCUk TembaM said...

hihi...mau x sumer blogger komen kat cnie...yewla, bkn sng nak carik Gurl cam kat entry atas 2..Jd dr sendr Pown dh memadai...=)

nur saxoni said...

aku mulut laser... miahahaha~

Miranisa =) said...

Saya rasa saya ada 3 je dalam semua ni. hua hua hua xD

tqaAwesome said...

eh asal sume ade pade aku ni?
haha. tapi aku x gheti men skate la.
ok2 nak blaja aa pasni. haha takleh blah ^_^

like!!

intan said...

susah nk cri yg sempurna..juz appreciate bile kite dh ade org yg syg pd kite..

Tira Pengemis Maganda said...

tmbh se agi~body builder...hahahha

|nouie said...

No.3 and no.5 failed.
Laptop setakat pandai format bleh la tp xkan nak expect ktorang nak cabut mother board, tukar semua component kot tp main game? So typicall.. games strategies are boring. Buang masa, bek aku maen masak2 bagi semua orang gemuk selain aku. No.5? Takde peluang nak main sejak kecik akibat sentiasa berada di dlm kandang(asrama). Dah tua, kang patah kaki x dapat cari nafkah. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...