My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

08 December 2010

perempuan tak suka lelaki 5G


Kunkun!!


Ada lelaki yang tak suka aku bocorkan rahsia lelaki dalam entry ini [klik cepat] maka hari ini aku nak bocorkan rahsia perempuan pulak.

Lego vs Clay | Tough boys vs soft girls


Ganas
Perempuan sangat tak suka lelaki yang suka pukul perempuan. Perempuan perlu dilindungi. Lagipun perempuan bukan lawan kepada lelaki.

Garang
Ramai perempuan tak suka lelaki yang garang, kaki gaduh, suka mencarut dan marah-marah. Perempuan ialah golongan yang suka dimanja, bukan dimarah sesuka hati.

Gementar
Perempuan akan rasa selamat jika didampingi lelaki yang gentleman dan cool. Jadi lelaki janganlah gementar sangat dan takut tidak bertempat.

Gelojoh
Sebenarnya perempuan sangat menyampah dengan lelaki yang over-acting dan gelojoh. Jauhilah sikap gelojoh. Bakal mak mertua pun tak berkenan.


Gatal
Bila berhadapan dengan gadis, jadilah diri sendiri.
Tidak perlu beraksi gatal dan nakal untuk menarik perhatian gadis.

Best Man Win | There are no wins without effort


Ada orang sound entry aku panjang sangat.
Ni aku buat simple dah ni. Fast update.



Kunkun!!



8 comments:

Khai said...

Awal bangun bro... asl ringkas semacam jer...ni blog kau..sukati ko la nk wt pnjng mne entry tu..hehe... :)

Eyda Syahida said...

apih..kalo eGo pon ade G jgk uh...xskE jgk...agagagagaga~

btw...GENTLEMAN n EGO...manE 1 pilihan hati??mksudnyE nk jd ego or gEntlEman...

wannurfazrini said...

haaa atas ni semua tak suka , yg suka gentleman! hehehe

:: y.a.n.a :: said...

hoho...ske2..walaupn dah ad butang like..
nak ckp jugak like kat cni..
L.I.K.E..hee

Azewas32 said...

mg gentleman dok apih??

selembut salju said...

yes..
thats right

pu3iman said...

alahai...dpt lelaki 3G pun kira bersyukur dah :D
Gentlemen, Good Looking, Got Money ngeh ngeh ngeh yg last paling best tu.... (ish sedar skit diri tu iman :p)

biarlah pendek, janji dpt komen pjg hihi

Wahida Nasution Thakhrim said...

setuju dengan 5G diatas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...