My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

12 December 2010

aku nak menunjuk awek baru aku


Kunkun!!


Malaslah nak cakap banyak. Tengok je lah gambar awek baru aku ni.



Aku panggil dia Zhu je. Dia lebih tua daripada aku tapi aku tak kisah pun. Aku suka wanita berusia. Dia seorang cikgu sekolah rendah. Maaflah kalau ada yang dengki bila lelaki tak kacak macam aku dapat awek hot macam ni. Aku memang suka gadis yang a bit Chinese looking ni. Pastu suka karaoke lagi.


Okay. Sudah sudah!! Cukuplah berangan tu Apih weh...


Sebenarnya gambar kat atas ni ialah gambar Zhu Songhua, guru sekolah rendah di China yang dilabel "China's Sexiest Female Teacher" bulan lepas.


Dengan ketinggian 168cm dan berat 50kg, Zhu Songhua berumur 30 tahun pada 2010 dan masih bujang. Oh ya, ukuran badan dia ialah 34-26-34. Sekeras-keras jejaka pun bisa cair beb. Sila tutup mulut anda semua okay.


Aku rasa semua pelajar dia mesti dapat kehadiran penuh untuk kelas Teacher Zhu ni. Tapi adakah semua pelajar menumpukan perhatian pada pelajaran atau menumpukan perhatian pada wajah dan badan Teacher Zhu masih belum dapat dikenalpasti. Macam CSI pulak ayat tu.


Kalau Teacher Zhu ni ajar aku pun, aku mesti selalu pergi sekolah.
Encountering this kind of teacher, I hope I never graduate!


Semoga girlfriend Jepun aku tak baca entry ini. Amin....


Kenapa ada lelaki suka wanita berusia? Nantilah aku sambung.


Kunkun!!



22 comments:

Miss Lemon said...

a bit chinese look
lagi berusia = matang

dua ciri ni
yg ko minat
sama dgn yg dia
grrrrrrrrr
napa igt dia lg ni?
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhhh....comey giler !

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

misz myza said...

bahaya kalau cikgu mcm ni.. mesti semua students laki nak dia je yg ajar...

mia.lia's profile said...

comel laaa..ase nk culik je mmate dia..hehehe

whitelover said...

Kenapa ada lelaki suka wanita berusia? ---> menarik nimmm

ArifmoraleS said...

ha3.....apih..gitu semua mung...ha3.

selembut salju said...

sambung2..

wannurfazrini said...

walamakkk , cuci mata habissss !

Azewas32 said...

perrrgghhhh!!!

ROSNAJIHAH said...

sorry for dissapear from blog for a while..i've change my blog's url...u r welcome to view my new url :)

http://www.sick-of-being-sad.blogspot.com/

hans said...

hahaha
dah tahu dah
before nih penah baca pasal dia
cikgu seksi
hehehe

P/S : Jom Join Contest Nih Ramai - Ramai!

:: y.a.n.a :: said...

menarik2..buat smbungan cepat!

Applepinkcomey said...

macam muka sy, ahha :D

fifianggun said...

waaaa..imaginasi kamu tiggi sekali,,hehehe

Cahaya Kehidupan said...

tomei le...hehe

ahmad jo said...

lawo ngat awek ko.. haha

tunz said...

wah...if dia ni awek apih kene wat majlis besar2an..live telecast ..

puterapescado said...

uixh..nie lau aku jadi student die, pergh...confirm x ponteng :P

ComeyBelako said...

grrrrr....

Munirah said...

oh, lawa nye..

miss_neeya said...

wewiittt...perghh..cun gle..hahaa

Aini Adam said...

comeynye comeynye comeynye!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...