My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

27 June 2010

aktiviti mandi air terjun masa cuti




Kunkun!!



Sebenarnya aku sedang cuti study week. Cuti study week ketika orang lain cuti panjang atas kejayaan aku repeat subjek Math sebanyak dua kali. Ni semua sebab Math itu sangat malas nak selesaikan masalah dia sendiri pastu mintak aku selesaikan masalah dia dalam Final Exam. Wei Math kau ingat aku takde masalah ke sampai nak kena selesaikan masalah kau haa???


Okay sambung pasal tadi. Oleh sebab aku dan geng samseng aku iaitu GC dah bosan asyik buat benda sama je setiap hari so kami pun pergi mandi air terjun. Inilah kelebihan jadi rakyat Terengganu. Ada air terjun wo. Hahaha.

Geng Apih El Nino | Muka ceria tak mandi pagi


Geng Farhan Santacruz | Banyak gambar terhasil masa Arif buang air


Snap On Road | Perjalanan diteruskan dengan berhemah


Belukar Bukit Waterfall | Its good to be here


Yeay Dah Sampai | Geng Konok paling lambat


Kami Mandi Kat Atas | Sebab taknak mandi kencing orang


Layan Je La Ye | Olololo semua bajet comel


Apex Panicked | Turun batu macam turun bukit


Staqim Style | Tak tau la dia ambil wuduk ke tangkap ikan


Random Picture | Kepala Farhan macam keluar dari batu


Push The Rock Bottom | Usaha tangga kejayaan


Afif El Nino Poyo | Just the middle one


When Boys Cooking | Boys make it with more effort


Keep On Trying | We try to make something be more interesting


1.. 2.. 3.. | Semua gambar diambil dengan DSLR Along Syazni


Apex Lagi Dan Lagi | Nampak sangat paling lama berendam


On The Way Balik | Singgah minum Laicikang kat Seri Wangsa


Funny Fun | I really had so much fun with you all


GC Forever And Ever | Never ending story


Happy Holiday | Selamat Bercuti Semua!!




Sekian laporan dari saya untuk hari ini.




Kunkun!!







30 comments:

Khai The Kerozer said...

aik...sorang jer pompuan??? ish3...xgempak la..huhu

gud luck for exam...normal r repeat2 niyh..hoho

masnihanim.lifeinchaos said...

eheee, nk promote kelate ckit.. kelate ag banyok i terjun kot dr ganu..hehee :D

:: y.a.n.a :: said...

ahah..mimi ckp : comeyl apih dr tepi lau jd perempuan..(pic pkai spek mata uh)(:

aming said...

berjaya gop mu update..kate slow..haha

apih el nino said...

khai the kerozer...
sorang ke?
dua orang la...
buat apa ramai-ramai...
baik jaga diri sendiri dari jaga anak dara orang...
hahaha...
aku sengaja repeat tu...
taknak orang tau aku ni pandai je...
anyway thanks for your wish bro...

apih el nino said...

masnihanim.lifeinchaos...
air terjun apa kat kelate tu?
royak gok sket...
kito tau rantau panjang dengan wakaf che yeh je...
hehehe...

apih el nino said...

yana...
ada ke mimi cakap gitu?
tapi kira pujian la tu kan...
thanks mimi dan yana...
kirim salam kat mimi ye :)

apih el nino said...

aming...
aku update dari kul 3 tapi kul 5 baru siap...
tu la tanda internet aku slow...
ibarat lagu iklim yang dijadikan muzik raggae...
hahaha...

pu3iman said...

fuyyooo..ni mesti dr umah x mandi kan kan kan?

bantai mandi kaw2 kat air terjun tu trus :p

meowwmania said...

wahh sonoknya dpt mandi air terjun, jernih je airnya ekk..

p/s: suke mandi air terjun dr mandi air laut melekit-lekit oke euww~

Anonymous said...

mu maen upload je gmbar,napok sgt perut aku tuuu..

apih el nino said...

pu3iman...
bukan taknak mandi kat umah...
cuma berjimat air...
hehehe...

apih el nino said...

meowwmania...
memang air laut melekit pun...
sebab air laut masin...
air sungai payau sikit...
nampak sangat aku tertelan air...
hahaha...
jom la pegi mandi sungai sama-sama :P

apih el nino said...

anonymous...
perut takpe la apek wei...
nasib baik aku x upload yang nampak tuuttt....
hahahaha...

Anonymous said...

haha..kem slm kt budk nmpk proot 2..
bley x apih??

akue89

apih el nino said...

anonymous aka akue89...
boleh saja...
wei apek ni orang kirim salam...
tak jawap dosa...
hahaha...

Anonymous said...

tuuttt mnde plok ni,lpas ni aku nk upload gmbar mu hok pelik..haha
akue89,mu ni llaki ke p'puan??
jgn kate gay sudoh krim kt aku..

Anonymous said...

haha..akue pompuan la..agk2 la mu nie
em xde blog ke..
nk gk bce..huhu
-jwab x salam aku nie-...

akue89

Anonymous said...

klu p'puan xpe la,sbelum ni gay je hok pehoh krim salam kt aku..haha
blog ade,cume xpenoh post nape2..hehe
nk bace gok ke??
-w'salam-

masni hanim said...

hehe.. apih elnino weh.. mari gk lu..bru taw i terjun gpo ado.. sgalo jnis lata,jeram ade.. :D

Anonymous said...

yeke slalue gay kem slm..
ntah2 rmi pompuan dh kem slm..
em aku org kbpe pn ntah..huhu

eh de blog ke x..
klo de meh nk bce..bg link..

akue89

apih el nino said...

anonymous aka apek...
aku pun tak tau akue ni laki ke pempuan...
pempuan kot...
gambar tutttt mu ada ngan aku apek...
nak ke aku upload?
hahaha....

apih el nino said...

masni hanim...
jauh la kelate tu...
susoh nok gi...
hahaha...

apih el nino said...

anonymous aka akue89...
dia ada blog tapi takde post apa-apa lagi...
giler korang boleh berkenalan dari komen ni...
pelik aku...
hahaha...

eqacashperlala said...

okeh! saya hanya kenal arif morales
senior saye

Anonymous said...

bkn slalu pom,ade la sorg dua gay krim salam..haha
mu la p'puan p'tama krim salam kt aku..
ke gane apih??
blog ade,cume xpenoh post nape pom..
dh xpe la,lpas ni biar aku post somethng khas utk mu akue89..
breh??

Anonymous said...

waa nk post somtin spcial u aku..
haha..tharu sudaaa..
ok wt r..aku mngguu ktibaan blog mu..
bley??

alaa apih ertkn ukhwh je pn..
mu std molek2..xm 2..ktorg xpe 2guu nk msok sem bru je pn..hehe..

akue89

apih el nino said...

eqacashperlala...
arif morales tu senior kamoo ke?
baru tau ni...
hehehe...

apih el nino said...

anonymous aka apex...
gay ada kan?
awek pun ada kan?
tu tanda mu memang smart...
rebutan lelaki dan wanita...
hahaha...
post la blog mu tu apex wei...

apih el nino said...

anonymous aka aque89...
ala tak heran la...
aku cuti 6 bulan kot pasni...
korang masuk la kolej july ni k...
biar aku lepak kat umah lama-lama...
best wo...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...