My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

03 June 2010

awards blog comel dari aming






Kunkun!!



Hari ni tanpa disangka Aming memberi satu award kat aku. Dah la Aming memberi Awards Blog Paling Comel. Terima kasih banyak-banyak Aming. Anggaplah tindakan aku mengambil mu kat rumah dan membawa mu ke pasar malam Bukit Bayas tu sebagai tanda ucapan terima kasih.


Tapi Aming seakan-akan tidak berpuas hati untuk memberi Award ini dengan begitu saja. Lalu Aming meminta aku menyelesaikan satu pantun. Takpe Aming. Demi mu, syair dan sajak pun aku rela. Romantik tak? Hahaha.

Aming Awards


Inilah Awards yang Aming bagi tu. Ucap terima kasih kat Aming semua.
1.. 2.. 3.. Terima Kasih Aming. Yeay!! Tepuk untuk diri sendiri. Hahaha.



Inilah soalannya...

_______________________
_______________________
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jeles ke?


Dan jawapan aku ialah...

Ada gay cakap Apih El Nino comel,
Follower dan pembaca blog Apih El Nino pun comel belake,
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jeles ke?


Sekali lagi terima kasih kat Aming sebab bagi Awards Blog Paling Comel ni. Lain kali bagi la Awards Blogger Paling Comel. So aku dapat bagi Awards tu kat awek yang aku minat. Senang sikit nak ngorat awek-awek yang ada blog. Semoga mu memahami kehendak seorang lelaki tak matang yang dahagakan belaian kasih sayang seorang wanita. Hahaha.


Dengan itu, aku mewasiatkan Awards Blog Paling Comel ni kepada

Cik Lidah Boye Yang Cool
Encik Syazni Zainudin Yang Handsome
Saudari Meowwmania Yang Penyayang
Miss Plain Jane Yang Berdikari
Puan Yana Yang Rajin
Pakcik Roronoa Zoro Yang Berani
Kak Itisrajah Yang Kaya-Raya
Adik Masni Hanim Yang Sweet
Auntie Miya Yang Periang
Saudara Arif Morales Yang Kasanova
Miss Puteri Iman Yang Misteri
Makcik Selembut Salju Yang Lembut
Madam Yaya Adhs Yang Melompat Tikam
Uncle Farouk Yang Tak Kisah
semua follower aku yang menyumbang kepada kecomelan blog ini


Semua follower aku sila ambik Awards Blog Paling Comel ni. Tak larat aku nak link semua nama. Boleh tertanggal button C dan V kat keyboard ni kalau nak link semua. Kalau korang follower aku, sila ambik dengan bangga awards ni. Nanti aku pergi check kat blog korang. Kalau takde siap la korang. Hahaha.


*takde idea nak update blog so aku buat la benda ni*


Kunkun!!




28 comments:

ka a i ru said...

uiks...ak nk jugak boley..xde sape pun bg award kt ak..haha (poyo jer..umo blog pun xsmpai sebulan lg) :))

Roronoa Zoro said...

aku dah ambil.. tapi aku x suka buat tag kerana aku malas.. ahahaha... sila bukak di [SINI]

ferouk al-kouya said...

apih..aku da amik..huhuh..
tag pun da ciap..
uncle farouk memang x kisah pun...hahaha..
-celake apih aku pun kene jugak..aku wat blog bru 4 hari..aduyai..ape2 pun..trimas dariblog x kisah

jawapan tu ade kt blog aku..klik
sini

meowwmania said...

assalammualaikum

kun kun!

sukanya dpt award seb bek xde tag, tp ada pantun la pulak hadoii~

ko tlg jwbkan buleh x hohoh

apih el nino said...

ka a iru...
ambik la awards ni...
aku bagi...
blog tak sampai sebulan takde hal...
budak kecik baru lahir tak sampai sebulan pun dapat banyak hadiah...
hahaha...

apih el nino said...

roronoa zoro...
takde hal la bro...
just return the favour...
hahaha...

apih el nino said...

farouk al kouya...
tak kisah la 4 hari ke 4 tahun...
aku baek hati nak bagi ni...
biasanya aku kedekut...
hahaha...

apih el nino said...

meowwmania...
waalaikumsalam...
aku dah jawab tu...
ko ambik je...
sambil bagi friskies kat kucing ko jawab la...
hahaha...
meow meow...

yaya adhs said...

tenQ...nk mlompat tikam la nih...

:: y.a.n.a :: said...

uiitttt...
PUan YAna nak ucapkan terima kasih kt adik apih
sbb bagi awards ni yerp..
blog y baru berusia 3mggu nieh da dpt awrds..
uishh...thnkz yaa....:)

lurunharima said...

tak der nama pon.. tak mo amik:(
as a follower ja.. tak mo lar~

Lidah Boye said...

hehe...
fuiyooo...
dpt awards..
tq2..
6ti jwb la..heeee

Roronoa Zoro said...

[[Adik Masni Hanim Yang Sweet]]
hok nie comel apih.. wat awek lalu.. haha.. =D

selembut salju said...

makcik selembut salju yg lembut...
dah amik awards daripada en apih elnino kunkun yg macho..
hahahaha
=))

apih el nino said...

yaya adhs...
silakan melompat tikam dengan gaya memegang awards ini okay...
hehehe :)

apih el nino said...

yana...
its okay la puan yana...
tak kisah berapa usia pun...
setiap orang layak mendapat hadiah...
hehehe :)

apih el nino said...

lurunharima...
ambik la...
orang dah bagi ni...
tak baik menghampakan harapan seseorang...
hehehe :)

apih el nino said...

lidah boye...
okay...
youre welkun...
keep it cool babeh :)

apih el nino said...

roronoa zoro...
jaga mulut hang wei...
ex member aku tu...
kang tak pasal-pasal hang tengok crows zero 3...
aku jadi hero...
apih mikami brothers...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
dengan lembut aku ucapkan terima kaseh...
hahaha...

pu3iman said...

isk isk isk (nanges sambil geleng2 angguk2 goyang kepala)

terharunya dpt award dari Apih.... Mekasih! Akan kusentiasa menfollow entry2 mu lagi... (kelip mata laju2 bajet comel :p)

itisrajah said...

wah.
dapat lagi satu.
thank you.
nanti bagi lagi.
ha ha.

apih el nino said...

pu3iman...
giler mu terharu sampai cenggitu...
tapi takpe la...
sama-sama :)

apih el nino said...

itisrajah...
nanti kalau ada lagi aku bagi lagi...
aku pemurah sekarang...
giler perasan ni...
hahaha...

Roronoa Zoro said...

weh.. ye ker? ayoyo.. sori arr tambi.. tada sengaja juga.. ayoyo.. haha

pu3iman said...

CENGGITU?! Ahaks...mcm kenal je ayat cenggini :p

apih el nino said...

roronoa zoro...
takpe takpe...
its okay...
kita kawan-kawan takleh marah...
hahaha...

apih el nino said...

pu3iman...
cenggitu pulak?
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...