My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

14 November 2009

mari bermain plastik bergelembung

hahaha... aku mulakan posting ni dengan gelak... sebab apa?? sebab ni mulut aku so ikut aku la kan nak gelak ke tak... ngee~ ape itu ngee?? ntah la... aku tengok org buat aku buat la jugak... hahaha... refer to the pic above... nampak tak ape aku pegang?? tau tak ape dia?? tu la plastik... orang ganu panggil supek... supek ke supik ke supeik?? ntah la pronouncation dia camne... aku tak tau name komersial dia tapi yg pasti asal usul keturunan beliau ialah plastik... ala takkan tak tau kot plastik yg ada gelembung² tu... kalau beli barang² elektrik biasa ada plastik ni dalam kotak... korang sendiri mesti pernah maen kecik² dulu kan... pecah²kan gelembung tu... kadang² sampai tahap melompat² atas plastik tak berdosa tu... hahaha... aku tak tau kenapa dari aku sekecik teddy bear sampai aku besar macam kuda kepang ni aku still suka maen menda alah ni... terkena sumpahan mahsuri kot... hahahah... pic ni dirakam malam tadi oleh farhan santacruz... maseh bro... aku tengah bersuka ria maen plastik tu... kelepek kelepuk kelepak bunyi gelembung dipecahkan... pastu pecah lagi ketak ketuk ketak ketuk... dan pecah lagi... dan lagi... sampai abis... memang dapat kurangkan tekanan la bila aku maen... plastik ni aku dapat selesaikan dalam masa tak sampai sejam... aaron aziz pun nanges kalau tau ni... hahaha... seriously gile best lol... korang coba la... coba?? tiba² cakap indon... hahaha... okay la aku dah seram sejuk ni... sape la yg jumpa hantu kat blok aku ni... habis satu blok jadi laen macam... sakit hati dan pankreas betol... caw dulu la ye... see you in heaven... hahaha...

2 comments:

sue_pinky said...

plastik=rajuuk=supek glenya..
hahahaah...

apih el nino said...

hahaha...
dop ingat nak letok rajukkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...