My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

27 November 2009

tentang lembu kisah raya pasal kita

hari ni hari ketiga aku kat umah... hari ni jugak dah masuk tiga hari balik umah time orang dah pegi semayang subuh... hari first pegi lepak tengok bola then second day pegi lepak mcd then again tadi pegi lepak playground kat waterfront... ape nak jadi?? jadi orang la... hahaha... lol betol... esok raya... tak macam raya pun... esok ramai lembu hebat akan jadi korban... semalam masa kat umah apex kesian pulak aku tengok lembu sekor ni... kene ikat kat pokok depan surau... makanan banyak giler depan dia... lembu tu makan je kejenye... kalau la dia tau dia akan disembelih esok mesti beliau takde selera makan... satu lagi kesian pulak tengok lembu time kena sembelih tu... kena tarik pastu kena tolak sampai rebah... pastu tarik tali kuatkuat then pijak kaki dia... giler seksa lol nak mati... berair mata lembu tu time tu... kalau yang disembelih tu anak lembu yang sehat walafiat camne la perasaan mak lembu tu... susahsusah mak dia beranak tanpa doctor dan nurse... seksa wo... kau buat ku kata wo enchik lembu... tahniah!!! hahaha... tibe2 ada 'H' kat encik... hebat kan?? hahaha... esok memang banyak daging... wat babiqueue nak?? tapi tempat pulok takdop... adoyai...

gangs of crowzers a.k.a GC...
minggu depan ada plan baek punyer...
esok kita meeting...
hahahaha macam bisnesman je...
faking...

tiada lagi orang ku nanti di hari raya ini...
tibatiba jiwang...
tapi tu la kenyataannya...

kepada pembacha blog aku...
selamat hari raya aidiladha...
'H' tu masih mengekori aku...
and thanks for your support...
mmmmuuuuaaaaaaaahhhhhhhxxxxxxxxxxxxssssssss........

6 comments:

AHMADSUFI6177 REVO said...

selamat hari raya aidiladha...

lembu korban masuk syurga lepas kena sembelih.. biar arr dia kena korban.. huhhuhuhu..

apih el nino said...

selamat hari raya gak...
semua binatang masuk syurga la...
hahahaha...

Anonymous said...

selamat hari raya aidil adha...
~~~~ alone ~~~~

Anonymous said...

selamat hari raya aidil adha
~~~~ alone ~~~~

apih el nino said...

selamat hari raya gak... :)

apih el nino said...

selamat hari raya gak... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...