My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

21 November 2009

dragon zakura - nobody's stupid

aku baru je tengok cite dragon zakura... cite jepun... best tak?? okay la... cite pasal sorang lawyer yg nak selamatkan satu sekolah kurang pandai ni yg purata markah exam dia 36 utk masuk university paling top kat jepun, Todai Unoversity... kalau kat malaysia ni macam UTP kot... atau university yg kira populer la... hebat tak aku eja populer?? hahaha... okay... so aku rasa budak² sekolah yg malas pegi sekolah atau yg tak suke fizik atau math atau english patut tengok cite ni... kalau la aku tengok cite ni sebelum spm konfem aku dapat tinggi... hahahaha... so kalau nak tau lawyer aka cikgu tu dapat tak buat 6 org student kurang pandai tu masuk todai, tengok la cite ni... kalau nak copy ngan aku bagitau je... kapasiti yg diluluskan oleh jabatan agama islam kuantan ialah 4.95GB... so bawak la pendrive bersaiz L atau XL... hahaha... satu lagi... kalau aku suke mizuno naomi dalam cite ni... comel gile babi dan gile kentang... hahaha... caw lu...
ni la mizuno naomi... awek rambut pendek pertama yg aku minat... lol...

2 comments:

meself,Ms Fint said...

ueto aya!
ueto aya!
ueto aya!

awek rmbut pndek first yg aku suke. haa!

apih el nino said...

mu minat org puan gok ke fint??
alesa...
ahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...