My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

15 November 2009

2012 - who will be left behind?

awal² lagi aku dah listkan cite ni dalam list wajib tonton kat pawagam untuk tahun 2009 - selaen transformers, dragonball, wolverine dan fast and furious 4 - dan semalam, sabtu 15112009 tercatatlah keberangkatan aku, ang, mia, asyraf dan kerol ke megamall kuantan just to watch this movie... semangat kan?? ini yg perlu diserapkan dalam jiwa anak muda sekarang... hahaha... okay stop mengarut... nanti orang tak suke... ngee~ kenapa aku buat ngee?? ntah... gedix pulak rase... hahaha... ahakz... ops tergedik lagi... hahaha... bengom mu apih... okay okay... cite ni kalau ikutkan pasal kiamat... CGI dia memang aku bagi 5 stars frog splash la... ingat senang ke nak buat effect gunung everest runtuh, kapal tentera laut USA merempuh whitehouse, christ of redeemer kat brazil terputus dua, jalanraya terbelah dan seluruh dunia ditenggelami air... memang terbaek wok bak kata aril... hahaha... tiba² ada aril dalam cite ni... okay sambung... cite ni time action tu memang boleh buat kita takut dan insaf jugak la walaupun keinsafan aku just untuk dua saat... time sayu dia tu memang boleh buat orang nanges la... nak² part family... tersentuh gak la aku... tapi yang aku tak faham ialah cite ni pasal kiamat atau just bencana alam?? kita sedia maklum bila kiamat takde sape boleh lari... terbanglah setinggi mana... menyelamlah sedalam mana... berdoalah sebanyak mana... menjeritlah sekuat mana... semua menda hidup di bumi tetap mati... tapi dalam cite ni boleh pulak selamat... aku rasa ni cite bencana alam la... lagipun yg cakap kiamat berlaku pada 2012012 atau 21122012 tu tak konfem gak... mungkin kiamat tu minggu depan... mungkin bulan depan... tu semua dah ditentukan... ape yg penting kiamat sudah dekat... aku syorkan anda anda dan anda tengok cite ni... sebab apa?? tengok la pastu bagitau aku... hahaha... caw cincau...


... ada sape² sambut birthday 20hb 12 tak? huhu...
...i miss papa when i watched this movie... love you boss!!

9 comments:

aminx said...

ak cuma nk bgtaw mu yg baru je td ak follow smula blog mu..hahaha..slma ni ak follow blog lama mu je..sorry r..heheh..

apih el nino said...

aminx...
aku maafkan mu...
tapi agak terasa nak kentut gak la...
hahaha...
faking...

Anonymous said...

cite ni x pakai cgi laaa....

apih el nino said...

doh dop kang semua tu real...
sape anonymous ni?
ce gop tulis name...

romei said...

help to save the world from destruction here

dartin said...

Help to save the world from God destruction give your reason to the god here

apih el nino said...

romei...
help to save the world from destruction here

apih el nino said...

dartin...
Help to save the world from God destruction give your reason to the god here

cn said...

2012 xde..2212 ade..kui3..ye, kiamat tu makin lme makin dekat..just tak tahu bile jeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...