My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

01 November 2009

happy birthday my boss my hero

01112009... selamat hari lahir yg ke 49 encik shafie ali... selamat hari lahir yg ke 49 papa... sejak abang x tinggal ngan papa dan mama, kita jarang jumpa... bila papa datang umah mak time pagi abg x bangun tido lagi... bila papa pegi kerja baru abg bangun... bila papa balik kerja petang tu abg dah kuar ngan member... bila abg balik umah je papa dah balik umah baru kita ngan mama dan adik... time xde transport baru abg call papa sebab nak pinjam kete... time xde duit baru abg mesej papa sebab nak buat belanja... papa selalu belikan baju branded dan mahal utk abg tapi abg x pernah pakai... abg tetap pakai baju cap ayam tu... i know it hurts you... tapi papa x marah... papa cool... papa tengok abg hisap rokok... papa x marah... papa nampak abg lepak sampai subuh... papa x halang... papa jumpa porno dlm beg abg... papa tetap relax... x tau la kalau ayah orang laen camne... mesti dah lembik anak dia kena pukul... papa... i'm not a good son for you and mama... sorry papa i can't be perfect to you but i promise i'll try to be the best for our family... happy birthday... semoga panjang umur dan murah rezeki utk family kita... jaga kesihatan papa k... jangan hisap rokok banyak sangat... mama x suka... you are my papa... you are my boss... you are my hero forever... i love you papa...

8 comments:

staqim philux gc said...

arijadi ayh mu same dgn arijadi mmber baek ak sini....nk kbo hok tu je...

Anonymous said...

ayh mu mmg t'baekkk la apih..

Miss Fadhilah said...

terharu bila baca post mu..huhu..

apih el nino said...

staqim...
aku baru tau bila mu kbo...
hahaha...

apih el nino said...

anonymous...
aku xtau mu sape...
tapi mekaseh la ye...
:)

apih el nino said...

miss fadhilah...
ni 1st time mu komen...
mekaseh follow aku...
and thanks sebab sudi terharu...
hehehe... :P

Anonymous said...

anonymous..
~~~~ alone ~~~..
sama2

apih el nino said...

anonymous...
hehe... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...