My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

14 December 2009

hujan bumi hujan hati

jam sekarang 0423... hujan kat luar... memang aku dah agak nak hujan tadi... sebab awan oren je... lagipun sekarang musim tengkujuh... hujan tu normal la... maen hujan tu dipanggil paranormal activity... hahaha... aku tak tau kenapa dari dulu sampai sekarang aku suka hujan... bukan band hujan tu... aku maksudkan cuaca hujan... hujan ni sejuk... jiwang okay gak time ni... tido lagi best... kan?? hahaha... tapi kadangkadang hujan ni menyebabkan banjir... tu bencana pulak jadinya... tapi sekarang hujan still mencurah dengan lebatnya kat luar... pokokpokok disiram lebih awal daripada waktu imam masjid ladang bangun... hahaha... bila hujan je aku teringat satu ayat...

"satu hari nanti saya akan kiss awak dalam hujan..."

tu antara katakata yang tak jadi nyata... bila hujan je aku akan tersenyum... tak tau kenapa... giler kot... ada tak orang yang macam aku?? senyum tanpa sebab bila hujan... hahaha... bila hujan ni nak berhenti?? dah kul 0434 ni...

"hujan yang turun bagaikan mutiara..."

tu kata sudirman... mutiara?? mungkin... tapi kadangkadang hujan tu bukan mutiara tapi kaca... hujan menyebabkan kemalangan jalanraya... so aku jarang anggap hujan ibarat mutiara...

hujan kat luar dah berhenti... hujan dalam hati tiada yang mengerti...

ciao amigos!!!

11 comments:

selembut salju said...

hujan lagi erk kat ganu..
aisehhh
mat jiwang la mu apih...

apih el nino said...

hujan kadang2 je...
eh mu ni sape ek?
selembut salju...
xdop plk member aku name tu...
hahaha..

selembut salju said...

hahahah..
ilexx2 sudaa..

apih el nino said...

haha..
aku tgh rilex la ni..

selembut salju said...

ngee~~

apih el nino said...

ngee plok mu..

selembut salju said...

ok lah tu..
ahhaha
dah ni lagu nde lok nih
sore mmg xsama cam mu
hahah

apih el nino said...

lagu nde?
mu teka la..
haha..

selembut salju said...

surrender aku..
tny org seme xtaw..
tp aku ase pernah dgr..
lgipom aku mmg xdgr radio..
malas

apih el nino said...

haha...
mmg xdop dlm radio lagu ni...
x femes pom... :)

cn said...

sekarang pun tgh musim hujan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...