My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

01 July 2010

apa berlaku pada 1 julai 2010



Kunkun!!



Aku ada terfikir kenapa orang cakap 'pejam celik pejam celik dah masuk bulan Julai' dalam membayangkan kelajuan peredaran masa. Kenapa tak guna 'tidur bangun tidur bangun' atau 'install uninstall install uninstall' untuk dapatkan ayat yang lebih stylo?


Korang tau tak ada beberapa fakta menarik lagi berlaku pada 1 Julai? Okay meh aku nak cite.


Fakta pertama. Tahukah anda lalat hanya hidup selama sebulan atau 4 minggu. Jika tarikh lahir seekor lalat pada 1 Julai, maka dia akan masuk tadika dan sekolah rendah pada 3 Julai, memasuki alam Universiti pada 10 Julai, berkahwin dengan lalalt lain pada 17 Julai, mendjadi seorang bapa pada 24 Julai sebelum sampainya ajal pada 31 Julai. Sebab tu takde lalat jadi Mat Rempit sebab dia tau hidup dia tak lama.

Flying Flies | Born to die


Fakta kedua. Kelajuan hujan yang turun dari langit dan jatuh menitik ke bumi ialah 35 kilometer sejam. Kelajuan tu adalah hasil bantuan tarikan graviti dari bumi. Kelajuan anda dari langit? Cuba la terjun.


Fakta ketiga. Secara puratanya berat kepala manusia ialah 3.6KG. Walaupun orang menggelarkan anda kepala batu atau apa saja, ingatlah bahawa berat kepala kita tetap sama. Sape entah yang takde kerja sangat pergi timbang kepala ni. Gila ke apa.

Roti Kepala | Sape nak makan ni?


Fakta empat. Tahukah anda bahawa Sheyla Hershey mempunyai saiz buah dada paling besar di dunia? Beliau ialah satu-satunya wanita yang menggunakan bra bersaiz 38KKK. Tahukah juga anda bahawa sekarang ramai pembaca sedang mencari Sheyla Hershey kat Google.

Sexy Sheyla | Tengok kejap-kejap je okay


Fakta lima. Tahukah anda Apih El Nino telah menghabiskan diplomanya pada 1 Julai? Yang ni sangat penting okay. Hahaha.


Kunkun!!



20 comments:

meowwmania said...

gmbr last tu sgt euwww...selisih!

btw, congrats!

pu3iman said...

happy birthday! eh bukan....Congrats!!! Wah ABANG APIH dah abis blajar....

x lama lg ADIK IMAN plak abis blajar huhu :p

Lidah Boye said...

fuiyoo..dasat gambr...haha~~~

da abis dip ea..
bgus2...congrat~~~
:)

lurunharima said...

congrate! ^_^

Khai The Kerozer said...

hahaha...tahniah apih kun kun el nino..haha amik ko...

smbung deg kt ne nnt???

Bert said...

fakta 4 ko salah skit : aku cari sexy sheyla guna yahoo..haha

apih el nino said...

meowwmania...
gambar tu memang berselisih sangat...
hahaha...
btw thanx :)

apih el nino said...

pu3iman...
adik belajar elok-elok tau...
jangan jadi macam abang...
hahahaha...

apih el nino said...

lidah boye...
maaf di atas gambar itu...
anyway thanks ek...
hehehe...

apih el nino said...

lurunharima...
thanks sis :)

apih el nino said...

khai the kerozer...
thanks la wei...
aku tak tau lagi sambung kat ner...
maybe intake january kot...
nak rehat dulu...
padahal memang dah rehat selama ni...
hahaha...

apih el nino said...

bert...
maaf atas kesilapan aku...
hahaha...
google dengan yahoo tak sama kan?
hahaha...

pu3iman said...

ok...abang...adik belajar elok2...

guna google pun utk tujuan ilmiah je bkn men'google' nama Sheyla Hershey heh heh :p

Azewas32 said...

p/s Belum tamat lagi diploma anda sehingga result short sem keluar.

ingt tuh apih...hahaha...

apih el nino said...

pu3iman...
bagus bagus...
orang nak sambung oversea memang kena belajar betul-betul...
hehehe...

apih el nino said...

azewas...
tolong doakan kita dapat grad sama-sama wei...
hahaha...

Azewas32 said...

insya allah...skunk doa ak ke arah tuk mncari kerja part-time...huhuh...boring der duk rmh...
dh dapt kje lum???

apih el nino said...

azewas32...
try la cari wei...
aku tengah mencari jugak ni...

4RM14 said...

back to realty!!! where u still have to face ur math subjek here and there.. i think the math subjeck is ur greatest nitemare that u ever have...

apih el nino said...

armia...
shut up bro...
math sucks until the end...
hahaha...
WTF!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...