My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

30 July 2010

tag what if my feet could talk



Kunkun!!


Blog aku terasa hati sebab aku dah lama tak update. So aku terpaksa update sebab nak pujuk dia balik. Hahaha.


Hari tu Pu3iman ada buat post bertajuk What If.....? Mr. Apih awak kena jawab soalan ni dan soalan kecik dia ialah What if your feet could talk, what would they say to you right now. So cik Pu3iman meh saya jawab ye.


My Lovely Feet | Just ignore the right one

If my feet could talk right now, dia akan mintak saya jaga dia baik-baik. Because my feet is the main victim when I'm playing futsal. Hahaha.


If my feet could talk right now, dia akan cakap jangan suka sangat berjalan sebab dia penat. Sebab saya suka sangat berjalan. Kalau jalan kaki, so kaki la mangsa utamanya. Kalau naik kereta pun kaki jugak yang kena tekan clutch, brake dan acceleration. Kesian kat awak kan kaki.


If my feet could talk right now, dia akan cakap jangan suka sangat pergi tempat-tempat sosial. Tempat orang melompat terkinja. Tempat karaoke. Tempat jamming. Sebab yang letihnya ialah kaki tapi mulut yang dapat air.


If my feet could talk right now, dia akan mintak saya rajin-rajin ke surau. Sebab nanti bila mati, bila mana anggota badan menjawab setiap amalan yang ditanya, kaki ini akan menjawab yang tuan dia selalu ke surau.


But if my feet can really talk...




Kunkun!!




10 comments:

m!da BucHuxX said...

kalo kaki boleh bercakap esti dyer marah law kiter wat bender ta elok..

Azewas32 said...

kalu x rajin g surau pn...
rjin2 g kls dh...sbb bljr tuh ibadah gk...
p/s:ptong kku tuh....pnjgn ngat dh...hahaha...

kaki spe sblh tuh??

pu3iman said...

if ur feet could really talk...

beli la selipar nike ke? ni apa kes selipar jepun :p biarlah kaki awk tu bergaya sket en.apih oi hehehe :p

apih el nino said...

mida buchuxx...
tapi malangnya kaki tak mampu berkata-kata...
tak tau kenapa kita tetap buat benda tak elok walaupun kita tau benda tu tak elok...
kita tu refer kat saya...
hehehe...

apih el nino said...

azewas32...
camne nak pergi ke kelas sedangkan daftar pun belum...
hahaha...
aku dah kata ignore je kaki sebelah lagi...
bukan kaki aku tu...

apih el nino said...

pu3iman...
kaki tu macam tuan dia...
selekeh je...
bukan tak mampu cuma tak suka...
lagipun selipar hitam tu banyak berjasa okay...
harga sebenar RM5 tapi selepas tawar menawar dapat harga RM4...
hahaha...

Azewas32 said...

sbb bkn kaki mg la ak tnye...klu kaki mg xboh dh tnye....

apih el nino said...

azewas32...
mu tanye la kaki tu...
hahaha...

Azewas32 said...

klu leh ckp lme dh ak tnye....huhuhuh....

apih el nino said...

azewas32...
tu kaki wanita...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...