My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

07 July 2010

awards blogger cute selipar putus






Kunkun!!


Hai semua. Skema je kan cakap hai semua camtu. Hahaha. Keadaan kehidupan aku agak huru-hara sekarang. Sejak habis belajar tu ingat nak cari kerja. Sape tau kat mana ada kerja kosong? Hehehe. Tapi dalam suasana tak tentu arah tu aku tak sangka pulak akan dapat Awards dari Nenek Selipar Putus. Nek, cucu ambik ni ye. Thanks nenek.

Awards From Selipar Putus


Tu dia Awards yang nenek hot tu bagi. Tapi zaman sekarang mana ada benda free kan. So terpaksa la jawab soalan-soalan ni. Soalan temuramah macam artis ni.


Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
Bernafas Dalam Ego. Sebab ramai orang cakap aku ego sangat. Padahal aku takde pun motor Ego. Honda Wave ada la sebuah.

Jelaskan kenapa, bagaimana anda dapat idea nak letak URL blog anda
Apih tu nama aku. El Nino tu maksud dia budak kecik. Jadilah Apih Budak Kecik. Sebab kadang-kadang perangai aku mengalahkan budak kecik. Walaupun dah umur 21.

Bila blog anda mula beroperasi
30 September 2009. Hari Rabu. Belum sampai setahun umur dia ni. Baru nak belajar merangkak. Macam baby je. Hahaha.

Siapa follower pertama anda
Apih El Nino. Aku mengaku aku orang first follow blog aku.

Ucapan kepada pemberi awards
Terima kasih tak terhingga sebab bagi Awards Blogger Cute ni. Aku agak terkejut untuk dapat Awards ni tapi syukur kerana pemberi Awards ni nampak kecutean aku. Kita semua memang cute. Hahaha.

Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat awards ni
Aku nak bagi kat semua follower aku. Kepada silent reader yang takde blog, sila print Awards ni dan tulis atas kertas A4. Pastu tampal dalam bilik. Anda juga layak menerimanya. Sebab anda semua memang cute. Hahaha.


Terima kaseh Nenek aka Selipar Putus



Kunkun!!







10 comments:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

wah da dpat award..
'bestnyer..

Azewas32 said...

apihelnino cute!!!
cute kerr...hohoho...
cam xcye jerr...

Khai The Kerozer said...

cute ker?? hohoho.....

pu3iman said...

apih mmg cuteee!! (bajet puji sbb nak amik award nih :p)

jgn marah abang :D ngeeeee

Selipar Putus said...

kui3.. pade pdgn mate halus nenek, apih mmg cute thp cipanssss~ ngeh3 (siyes x bOdek, cume sile blanje nenek 3 bln b'turut2)

apih el nino said...

xkenalmakexchenta.blogspot.com...
ambik tau award ni...
memberi dgn senang hati ni...
hehehe....

apih el nino said...

azewas...
aku tau hang nak perli aku...
tapi nak wat camne...
orang cakap cute...
hahaha...

apih el nino said...

khai the kerozer...
kau ambik la awards ni...
kalau kau ambik konfem kau cute wei...
hahaha...

apih el nino said...

pu3iman...
cepat ambik cepat...
nak bodek pulak...
tapi adik pu3iman memang cute pun...
hahaha...

apih el nino said...

selipar putus...
nenek puji ke perli tu?
hahaha...
nenek mari la kat sini...
cucu belanja minum air masak...
meh meh nenek...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...