My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

01 August 2010

maria ozawa berkebaya seksi




Kunkun!!



Aku pernah cakap kat member aku, wanita berkebaya lagi ayu berbanding yang pakai baju kurung. Kalau tak percaya tengok la gambar-gambar ni.









Okay ni first time aku tak letak apa-apa description kat gambar yang aku upload. Sebab aku rasa takde ayat yang sesuai bila Maria Ozawa pakai kebaya. Korang kenal tak Maria Ozawa? Kalau nak tau search kat Google ye.



Kunkun!!




11 comments:

Khai The Kerozer said...

google..kalo nak kenal lebih dekat..sila off safe search...wakaka

meowwmania said...

hampeh kelapa tol! ingat sape td ngeee~

Azewas32 said...

ad org search gk ker??? hohoho...

apih el nino said...

khai the kerozer...
aku tak safe search...
sebab tu aku jadi camni...
hahaha...

apih el nino said...

meowwmania...
anda search ke?
hehehe...

apih el nino said...

azewas32...
mu jangan search la...
aku tau doh mu...
hahaha...

Tomato Gurl's Life said...

rasa cam pernah baca entri kat blogger lain psl pompuan ni...hehe...tu baju kebaya ker???dua macam je tengok...huhu..

apih el nino said...

tomato gurl's life...
tu kebaya la kan?
cuma tak dibutang...
hehehe...

Eel said...

kalau lelaki..
komferm punye bnyk yg tau... tak perlu searh2..
hauhauahua

apih el nino said...

eel...
adeh...
macam kantoi je kat situ...
hahaha...

miss_joJi said...

Comelnya dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...