My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

26 August 2010

aku peminat wrestling sejati








Kunkun!!



Semalam punya la semangat aku bukak channel 811 nak tengok wrestling last-last takde. Dia siar badminton ape entah. Hampa giler bila seorang peminat wrestling sejak azali takleh tengok wrestling. Hahaha.


Aku dari kecik dah tengok wrestling. Sejak zaman WCW sampai ke WWF sehinggalah sekarang dengan nama WWE. Mesti korang cakap aku tengok benda menipu kan? Aku memang tau wrestling tu menipu, dah ada skrip cuma dilakonkan oleh penggusti. Korang tengok citer Adnan Sempit, Winter Sonata tu semua pun menipu. Wrestling ni sama je macam citer-citer lain. Ada kisah khianat, kekeluargaan, persahabatan, tipu daya dan cinta.


Don't Try This At Home | Just for entertainment


Dulu aku minat giler kat Triple H. Masa tu dia memang jahat giler. Tu yang aku suka. Memang kejam tak ingat la dia tu. Tapi sejak first time aku tengok Randy Orton, aku dah minat dia. Ayat macam gay je. Hahaha. Aku minat Randy ni sebab dia ni ego nak mampos. Sombong teramat sangat. Dia takde geng-geng pun. Sorang-sorang diri dia je. Langsung tak ambik tau hal orang sekeliling. Pastu dengan tattoo yang gempak-gempak. Memang stylo la.


Pernah la aku exercise dan angkat berat sebab nak dapat body macam Randy Orton sebab masa tu body aku iras-iras Liyana Jasmay. Walaupun orang selalu cakap body macam Triple H atau Batista lagi besar, tapi aku tengok macam seksa je. Kalau macam Randy Orton ni, bagi aku okay lagi la. Normal lagi. Nampak neutral.


The Legend Killer | Randy Keith Orton 'RKO'


Namun setelah beberapa tahun berusaha exercise, pumping dan push up, akhirnya body aku sekarang dah macam Megan Fox. Kurus kering. Hahaha. Hampeh betol la.



Kunkun!!




10 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

my parent pon suka wrestling hehe..ble ckp dorg blakon je pakat x pcaye =_="

misyamissyou said...

ehee..bila bace ni teringt lak kat sorang kawan ni..yg menggelarkan diri dia randy orton..smpai dia buat nametag randy orton..pakai kat bju skola dia..adoii..

apih el nino said...

rina...
sebenarnya dah tau diorang berlakon...
tapi buat-buat tak tau...
sebab nak ada feel tu...
hehehe...

apih el nino said...

misyamissyou...
fanatik sangat kawan tu sampai camtu sekali...
mesti dia dah 'chup' awal-awal randy orton tu...
hehehe...

misyamissyou said...

'chup'??hehee..mmg fanatik kot..asik cerite pasal randy orton dia je..haha

paan sabri said...

dulu tengok wresling, lepas tu aku ngn adik plak wresling atas katil.. haha..

selembut salju said...

waaa
apih telah mengembalikan kembali saat zaman silam aku
masa arwah atuk aku ada
aku lah cucu pempuan yg join tgk wrestling
zaman dulu pkai tape,mana ada lgi vcd,dvd niyh
so kadang2 p.dare aku siap g pinjam lagi kat kedai
aku pom join jewla
masa tu zaman the rock ngah naik
pahtu sape yg pakai topeng tu
tp dulu
skang dah xtgk..
dah xdew geng nk temankn aku
gilew aku wt karangan lak sini..
mcm komen ni blog aku lok
xpew aku taw
mu xkisah kn pih
hehe

apih el nino said...

misyamissyou...
kalau randy orton tau pasal dia tu mesti dia bangga...
tak sangka ramai jugak peminat randy orton ni...
padahal dia bukan top sangat...
hehehe...

apih el nino said...

paansabri...
best la ko ada adik laki...
adik aku pempuan...
lepas tengok wrestling aku lawan ngan bantal golek je...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
zaman dulu zaman tape lagi...
nak tengok pegi pinjam...
sama la...
hahaha...
ala mu buat esei pun takpe kat sini...
takde hal langsung...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...