My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

25 August 2010

selamat ulangtahun mama







Kunkun!!



Oleh sebab hari ni 25082010 maka secara automatiknya hari ni birthday mama. Happy birthday yang ke-45 my lovely mama. You are the best. Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki untuk family kita.



Anggaplah kita berbuka puasa kat Riyadz Heritage tadi sebagai hadiah dari anak-anakmu yang degil ini. Padahal papa yang sponsor. Hahaha.


Mama Papa Connection | The best ever




Happy Birthday Mama

Norwani Abdul Mutalib
The Special One


I love you so much.



Kunkun!!




16 comments:

FloEllen said...

selamat ulang tahun juga buat mama adik...hehhee

Khai The Kerozer said...

happy befday mama... ngee~~ :D

iza said...

Happy Birthday jgk utk mama....

ejum said...

happy birthday jgak utk mama..hehe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

Cik Su said...

dah ulang tahun ke 45 ek..still nampak muda wohh

apih el nino said...

floellen...
thanks for the wish ek...

apih el nino said...

khai the kerozer...
mama cakap thanks...
anak dia pun cakap thanks...
hahaha...
banyak la kau punye mama...

apih el nino said...

iza...
thanks for the wish...

apih el nino said...

ejum...
thanks for the wish bro...
jom semua check post baru EJUM...
hehehe...

apih el nino said...

cik su...
actually 46...
sorry my mistake...
mama lahir 25081964...
so 46...
btw thanks :)

selembut salju said...

apa la paih niyh..
makesure u use ur calculator yg ada bteri full punyer
hik9
juz kiddin
hargai ur mom
selagi dia masih bernafas
but xdew mcm bernafas dlm ego kn
hehehe
sayangi dia sbgaimana dia sangat menyanyangi apih el nino!
(=

selembut salju said...

typing error
apih not paih k
kih9

apih el nino said...

selembut salju...
dalam dunia ni just mama aku boleh patahkan ego aku sesuka hati dia...
dia sorang je yang tau apa aku takut...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
tu la aku pun pelik...
tiba-tiba aku jadi paih...
hahaha...

Anonymous said...

besday mak kte lbh kurg je la
25071963...lbh kurg kn??

smart rmbut..huhu

-akue89-

apih el nino said...

anonymous...
dekat-dekat la tu...
boleh join geng la tu...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...