My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

22 October 2009

apa itu romantik??

apa itu romantik??
ada orang cakap romantik tu jiwang... ye ke??
aku rasa tak...
jiwang tu laen...
romantik tu laen...
tak sama...
macam comel dengan lawa la...
comel tu laen...
lawa tu laen...
tu pendapat aku la...
aku x tau orang laen fikir camne...
aku nak tanye pembaca² lelaki la kan...
romantikkah anda??
kalau x tau jawapan tu cuba korang fikir menda ni...
ape perkara paling romantik korang pernah buat kat awek korang??
x kan xde kot kan...
mesti ade punya...
melaenkan korang x pernah couple...
aku nak tanye pembaca² wanita gak...
ape menda yg paling romantik pakwe korang pernah buat??
adakah beri bunga tu romantik??
adakah beri hadiah tu romantik??
adakah pegang tangan tu romantik??
runsing medula oblongata aku pikir menda ni...


romantikkah aku??



8 comments:

Lidah Boye said...

romantk??..emmmm...

da x ingt...

cite lme...haha

beri bunga,beri hdiah blh la dikire rmntk la sket..haha..

pgang tgn?????...eeeee....tu melampau nmenya, sme2 respect la..aiyooo...hahahaha

apih el nino said...

ouh camtu ek...
kalo bg hadiah tu hadiah ape ek?
hehehe...

munira said...

haha

ex sy prnh maen kan gtar tuk sy..

ex sy sgup dtg pgi2 lg kt umh tuk bg coklat.

and, its really work out.
smpi skrg sy still igt kt yer and realised how stupid am i to let him go :)

hope this info will help u hahahha

munira said...

kadang sume tuh x pntg gak..
yg pntg korg mesti lar nmpk bersungguh2.. neyh tak.. kalu ajak jupe.. asek lengah2 kan jer..huhu and laen2 lg..

apih el nino said...

munira...
time kapel mmg camtu...
tapi kita just merancang...
sy pernah wt surprise kat ex sy...
bg dia bunga...
tapi tak sangka tu last day for us...
:D

apih el nino said...

munira...
kadang2 kene trima ketidakpunctualan tu...
bkn ke kapel tu menerima kekurangan sbg keunikan?
hehehe...

lurunharima said...

hahaha.. jiwang?? satu perkara yg menggelikan..

such as bg kata2 yg berbunga3..like
" aku rindu pelukan kasihmu"
ee.. yuks!

romantik.. effort yg dier wat utk kita sampai kdg3 kita tak terpikir pon dier akan buat~~

such as.. tiber3 ader kat kolej tggu nak jumpa.. waa~~ i love kejutan=p

tue kenangan lamer ar=(

hahaha.. its just my opinion...

munira said...

hahaha btul doh orh.. xleyh lwn lar org yg lbeyh bpengalaman huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...