My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

09 October 2009

sekadar luahan isi hati

aku nak cakap pasal hati dan perasaan aku... sape² xsuke tu pegi mampos la k... ni blog aku so ikut suke ati aku la nak wat ape... aku blur ni... dan aku mmg suke menaip time aku blur... sebab nanti akan kuar perkataan² yg ntahpape... aku jatuh cinta... ye!! ramai org tau... aku angau... ye!! ramai org nampak... aku gila... ye!! ramai org mengakuinya... aku dah jatuh cinta kat org yg betol² special... dia x mcm pempuan laen yg aku kenal... dia la org yg dapat terima semua yg aku ada dan xde... aku dah tunjuk semua kat dia... biar dia tau sape aku... baek jahat aku... dia terima... aku dah bagitau dia semua menda... biar dia kenal sape aku... kelebihan kekurangan aku... dia xkisah... dia ok je... aku dah happy gile... aku ada cuba naseb mintak kapel... dia cakap dia xsedia... xpe aku faham... dia cakap jgn berharap sangat dgn dia... ok fine... tapi tipu la kalau aku xberharap kan... pernah dia mintak aku berhenti berharap... tolong jangan sebut perkataan berhenti berharap dgn aku... ada dua cara je yg akan dpt buat aku berhenti berharap... satu, aku yg berhenti sendiri... dua, aku mati... selain tu memang xde cara lain... aku susah nak suka kat mane² awek... tp bila aku suka aku jadi gila... aku xnampak mende laen kecuali dia... dia yg terindah di mata aku... mungkin pandangan org laen x... aku suka... muka dia, mata dia, rambut dia, suara dia, gurauan dia, pujukan dia, sentuhan dia, cara dia... semua dia... and she got a smile that could light up this whole town which i haven't seen it in awhile since he brought she down... buat now she's got it back... she's the one who make me laugh when i know i want to cry... she piece me back together when i fall apart... she make me feel better i'm feeling sad... she make me feels good when i hurt so bad... she's give me love that i never had... she tell me things that she never even tell her closest friend... i can't even see anyone when she's with me... i need you and i love you... gila dah aku ni... GC tolong la geng kamu ini... dan kalau dia baca post ni aku harap dia faham dia yg aku maksudkan adalah dia...

6 comments:

Lidah Boye said...

berat2...

capix said...

paroh ngat mu...xpa2..ade gak kwn aku menantu Dato'....

apih el nino said...

lidah boye...
berat 50kg je...
hehehe..

apih el nino said...

capix...
mu konok ke?
hahaha...
dato' ane plok mu ni?
ngarut goh la..

staqim philux gc said...

z ke pih??folow r blog ak natang bregmog celake sial gmpang ank kambing...

apih el nino said...

xtau pulak ade wanita bernama Z...
selama ni aku tulis R rasenye...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...