My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

19 October 2009

hatiku masih di kampung

hari ni genap sepurnama habis raya... bermakna dah sebulan x cuti... aku rindu GC... aku rindu member² yg laen... walaupun aku kat kolej yg mahal beribu ringgit dollar dan rupiah ni tapi hati aku tetap kat kampung... walaupun kolej aku ada wireless dan kampung aku xdop wireless, aku xkisah semua tu... sebab aku guna broadband... hahaha... walaupun kat kolej ni awek yg cun+hot bergelimpangan dan kat kampung aku xdop awek² gitu, tapi aku xkisah... walaupun kat kolej ni ada air chocolate blended tapi air sirap mak aku lagi best... walaupun kat kolej ni macam² cite boleh share dan kat umah just tengok tv je, aku lagi rela tgk astro cite same berulang kali... x la... saje selingan tu... tapi serius aku cakap aku terasa nak balik kampung sangat² je bila kat kolej ni... tapi bila kat kampung aku xpernah pulak aku rasa nak balik kolej sangat²... x balik pun xpe... hahaha... kalau kolej aku pandai membaca ni mesti beliau terasa hati dengan curhat aku ni... tapi camne pun aku rindu korang semua... mizie, ang, staqim, arif, apex, aminx, hazwan, mia, burn, nasrul, konok, along, din jiwang, zuera dan yg sewaktu dengannnya serta semua yg mengenali diri ini... xkisah la korang xrindu aku pun... hahaha...

6 comments:

staqim philux gc said...

ak still dgn ayt ak whateva...haha

apih el nino said...

whateva la stakim...

Anonymous said...

aku pom..ngee~

apih el nino said...

sape mu?? ngee~

Anonymous said...

alone..
ngee~~

apih el nino said...

pa ceroh alone :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...