My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

24 February 2010

aku peminat cleavage


Kunkun!!


*Ini adalah kisah benar. Ayat-ayat mencarut tidak ditapis langsung.*

Petang tadi lepas balik kerja aku singgah Shell Batu Buruk nak pam tayar kereta aku tu. Rasa macam berat je time drive tu. Malas nak check allignment so aku anggap kes kurang angin la. Lepas parking kete betul-betul di antara Lancer merah dan Pajero, aku pun keluar la nak pergi pam kan. Takkan nak duduk dalam kereta tunggu dia pam sendiri. Tengah-tengah pam tu Pajero tu pun mengundurkan diri. Pastu tak sampai 3 kali berkelip mata parking Pajero tu di-take over oleh kereta Satria Neo. Awek bawak Satria. Walaupun cermin digelapkan tapi berbekalkan mata hati jiwa yang memang ada sixth sense keenam untuk mengesan awek, aku nampak la dia dalam kereta tu. Dia duduk je dalam kereta. Aku cuak jugak la. Mana tau minah ni nak culik aku ke. Tapi untuk stay cool aku anggap je dia tengah usha-usha aku yang lengkap berkemeja tu. Korang boleh agak tak apa aku nak cite ni? Tak kan? Okay takpe. Kita sambung. Lepas sudah je 4 tayar kereta aku isi angin, aku pun letak la pencucuh pam tu atas jalan tu. Biasanya orang sangkut tapi aku letak atas jalan je. Aku pun lap-lap tangan, masuk dalam kereta. Pastu awek ni pun keluar la. Dia nak pam tayar jugak rupanya. Ingatkan nak usha aku. Haishhh... Awek ni dressing dia? Fuh... Baju T yang memang singkat+ketat+sendat yang menampakkan pangkal dada. Kalau kat Facebook memang aku dah click 'likes' ni. Pastu dia pun tunduk nak ambik pencucuh pam. Yatttttaaa!!!!! NAMPAK CLEAVAGE!!!! Cleavage tu apa? Check kamus la ye adik-adik. Hahaha. Pastu dia bangun tu dia tengok aku. Dia pun datang kat tingkap kereta aku. Aku buka la tingkap. Mana tahu dapat 'makan' ke awek ni. Adegan-adegan filem porno mencanak-canak di fikiran aku masa tu.

Dia : Weh ko skodeng ek?
Aku : Skodeng ape? (Cover ni)
Dia : Ingat aku tak nampak mata ko tengok dada aku ni? Tak guna!!
Aku : Eh,tak ada la. Perasaan mu je tu.
Dia : Kimak ah. Tak guna punya laki. (Pastu dia pergi pam tayar)


Siapa salah ni? Aku yang salah sebab tengok cleavage dia atau dia yang salah pakai camtu? Bangang ah ko pempuan weh. Kalo taknak orang laki sexual desperate macam aku ni tengok cleavage tu jangan la pakai camtu. Hadowwww. Kucing tak tolak ikan la babe.

Pastu sepanjang perjalanan tu aku terfikir kenapa perempuan suka pakai baju mendedah cleavage. Adakah cuaca panas di Malaysia puncanya? Adakah mereka memang nak menonjolkan aset yang dikurniakan? Adakah mereka nak menunjuk pangkal dada mereka putih mulus montok berisi? Giler banyak punca memasuki ruang rongga kosong otak kuning biru aku ni.

So kesimpulannya?

Aku memang suka cleavage. Cleavage sempit, cleavage luas, cleavage dalam, cleavage rata, cleavage tinggi, cleavage rendah, cleavage putih dan lain-lain. Semua tu favourite aku melebihi keghairahan aku ke atas nasi paprik. Bukan aku je tapi semua lelaki. Kalau anda ada cleavage seperti yang dinyatakan, jangan tunjuk dekat kami. Memang kami suka sangat. So tunjuk kat laki anda je.

Dalam diari hidup seorang lelaki, takkan pernah wujud istilah 'cleavage overload' kerana setiap cleavage adalah unik dan istimewa. Tak pernah lagi aku jumpa lelaki cakap,
"Aku dah muak tengok dada perempuan!!"

Sesungguhnya terpulanglah kepada wanita untuk memastikan cleavage mereka terlindung atau ditayangkan live ataupun tidak. Cuma satu soalan yang masih aku fikir ni ialah,

"Adakah memang naluri wanita suka menayangkan aset mereka?"

No heart feelings. Aku tuju kat awek Satria tadi. Bukan semua wanita.


Kunkun!!



8 comments:

Lidah Boye said...

wooo...
berbisa...
menaip dlm keadaan mrh ke?..haha..

Mss.Suriatiey said...

bengong....
bkpe xsumpoh je pih..
sumpoh jd sesumpoh..
sendiri pkai sendiri mau ingt la...budush...

apih el nino said...

lidah boye...
eh tak marah pun...
suke ada la...
segar mata la katakan...
hahaha...

apih el nino said...

suriatiey...
dop sempat sumpah pun...
mata sedang memandang panorama indah kot...
hahahaha...

pu3iman said...

taip dlm marah ke atau dlm geram x dpt :p

lain je luahan rasa nih? haha

apih el nino said...

hahaha...
ntah la :P
lu pikir la sendiri...
hahaha...

pu3iman said...

hush... terselit sifat kegatalan rupanya :p

dah pikir daaaaa

apih el nino said...

hahaha...
kegatalan?
no komen la...
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...