My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

21 February 2010

last warning ni jehan!!

Kunkun!!


Bayangkan keadaan ni. Pagi tu anda bangun tido dengan bersemangat sekali. Ceria je. Lepas siap mandi dan pakai smart-smart, tengok jam dah 0730. Anda kena punch card sebelum pukul 0800. Pastu anda memandu kereta kesayangan anda ke office. Tiba di traffic light pertama, anda memberhentikan kereta kat sebelah kereta Kelisa dinaiki 4 orang awek. Anda tengok mereka. Mereka tersenyum kat anda. Anda tahu anda sangat hensem hari tu. Kemudian traffic light pun hijau. Anda memecut laju macam Brian o'Connor cite The Fast And The Furious race dengan Max Tonetto. Sampai kat traffic light kedua anda mencelah antara dua buah kereta macam Fendi memotong basikal Zetty dalam cite Sembilu Kasih. Akhirnya anda sampai ke pejabat dalam tempoh yang diinginkan. Selepas punch card, anda switch on PC anda. Mood anda memang ceria giler. Selepas anda klik ikon Mozilla Firefox anda tu, anda berkata "Hari ni aku taknak tengok muka lelaki tu lagi dalam Internet. Aku nak tengok muka bakal awek aku tu je". Pastu anda pun search nama bakal awek anda kat Google. Tapi apa yang anda dapat lihat ialah gambar bakal awek anda berpelukan dengan lelaki yang anda tak suka tu. Apa anda rasa? Marah? Bengang? Sakit hati? Mood ceria tu terus hilang kan? Arrrggghhhhhh!!!! Tu yang aku rasa tadi. Aku tau ko hensem. Aku tau muscle ko lebih besar daripada aku. Aku tau rambut ko lebih panjang daripada aku. Aku tau ko kalau depan awek ko memang romantik giler yang bagi aku tak menjadi sangat pun romantik tu. Aku tau ko suka pakai sleeveless nak tunjuk biseps ko. Ko ingat macho sangat pakai sleeveless tu? Aku tau ko digelar 'Lelaki Idola Malaya'. Tapi tu tak bermakna ko boleh peluk gadis ikut suka hati ko je!! Aku marah ni!!

Argghhh!! Serius stress aku tengok ko peluk Fouziah Gous ni!!

Pastu dengan sleeveless ko tu ko dukung Jue pulak!!!

Dan last sekali ko peluk pinggang Intan Ladyana!! Argghh!!

Kalau aku tau ko posing over ngan Scha aku, siap ko Jehan!!

p/s: aku nak jadi artis gak la camni. Kunkun :-(



4 comments:

selembut salju said...

xpatot2....
iskk9

pu3iman said...

relax2... apa kata lepas ni awk plak posing dgn baju sleeveless camtu... pastu peluk je mana2 model pompuan yg cun. Konferm Scha akan jeles.... :p Jehan pun angkat tgn beb :D

(kata2 semangat dr sahabat blogmu nih :P)

apih el nino said...

selembut salju...
ape yg x patut tu??
jehan ke aku??
hahaha...

apih el nino said...

pu3iman...
saya nk pakai sleeveless??
hahaha...
biceps pun xde ni...
nnt la nk apply jd artis...
kalah la jehan pasni...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...