My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

17 February 2010

mereka yang genius


Kunkun!!


Masa tengah meronda kat Facebook Ang tadi aku terjumpa photo ni. Kelakar babe.

Aku respek la budak yang jawab ni. Kalau dididik dengan betul dia mesti boleh jadi terrorist yang disegani. Hahaha. Pastu aku search photo jumpa la lagi jawapan genius dari kaum-kaum camni. Wa caya sama lu beb!!


Kreatif kan? Aku pun tak pernah terfikir nak bagi jawapan camtu. Hahaha.


Kunkun!!


10 comments:

pu3iman said...

seryes... kalo tau..mmg time spm dulu jwb camni conferm PASSSSS (away) :p

apih el nino said...

hahaha...
mmg konfem pass (away)
tak tercapai akalku langsung...

Miss Fadhilah said...

mmg xterpikir la nk jwb mcm 2...
thniah la..hehe

apih el nino said...

hehehe...
pikir sampai gantung diri tu namenye...

Anonymous said...

hehehe... mmg kreatif tol la...

apih el nino said...

hehehe...
tau takpe...
sape ni ek?
huhu...

lurunharima said...

giler hebat manusia yg jawab menda alah tue.. asal dulu tak terpk masa jawab spm erk?? lau tak tak der ar kosong paper chemist and bio ritue.. hahaha

apih el nino said...

hahaha...
tu la pasal...
jawapan ni kuar lepas spm dlu la...
kalo ada adik2 yg ambk spm suruh hafal jawapan ni... =P

selembut salju said...

hahaha,,
sgt bijop

apih el nino said...

mu nurse patut ambik tau mende gini...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...