My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

12 February 2010

raya cina + valentine



Kunkun!!


Waaaaaaa...... Agak lama tak update blogeg. Seminggu jugak rasanya. Sorry ye para pembaca serta peminat-peminat. Hahaha. Macam la ada pembaca dan peminat tu. Ni pun saja-saja buat rajin sementara tunggu nak kuar makan. Minggu lepas Madam Sukinah dah melawat aku practical. Semuanya okay. Thanks to my super-supervisor. Then lusa dah raya cina. So kepada semua member-member kaum Cina,

SELAMAT TAHUN BARU CINA


Kalau ada limau lebih tu jangan hantar ye macam tahun lepas. Tahun ni wa nak amoi meh. Bagi amoi taw. Yang pakai cheongsam merah kain belah sampai paha kasi seksi sikit. Hahaha. Ahad ni jugak Valentines Day. Valentines ke Valentine? Tak kisah la eja camne. Tak elok kan sambut. So kepada yang bercinta tu elakkan dari menyambut hari tu. *Nasib baik aku single* Jadi je macam aku ni. Tahun ni aku sambut Valentines Day dengan Sergio Ramos, Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo, Kaka, Iker Casillas dan ramai lagi. Real Madrid vs Xerez dan Barcelona vs Atletico Madrid. Lagi best. Hahaha. Okay la. Ciao.

Real Madrid | Sergio Ramos scored against Espanyol


Kunkun!!



4 comments:

elyn said...

kunkun apih..2 je nk komen..hahaha

apih el nino said...

kunkun dzailin...
selamat bercuti...
tu je nak kate....
hahahaha....

selembut salju said...

kukun bang bang apih elnino~~

apih el nino said...

kunkun aku jadi kukun leni...
hahaha...

kunkun el nino bang bang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...