My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

22 May 2011

saya rindu awak sebagai kawan






Kunkun!!



Awak.
Saya rindu awak. Bukan rindu sebab saya sukakan awak atau sayangkan awak tapi saya rindu bila kita bercakap setiap hari macam biasa. Bercakap sebagai kawan. Bercakap apa saja sepanjang hari. Bercakap tentang muzik kegemaran kita, bercakap tentang aktiviti seharian kita, bercakap tentang masalah hidup masing-masing. Semuanya.


Memang saya rindu semuanya antara kita. Tapi sekarang kita macam tidak kenal antara satu sama lain dan ia sangat menyakitkan hati saya. Walaupun kita tak buat apa-apa. Walaupun awak tak buat apa-apa, tetap menyakitkan hati saya bila semakin hari kita semakin jauh dan jauh.


Saya harap saya dapat kenal awak semula macam dulu bila kita saling memerlukan antara satu sama lain, sebagai kawan.



ps : Entry tergantung. Seperti persahabatan kita yang tiada berpenghujung.


Kunkun!!



22 comments:

Iera | Hayatz said...

Ouhh . I like dis entry bro ! :D

Alin said...

bgs utk menyedarkan kwn bila dah dpt kwn baru atau asyik berkepit 24/7 makwe/pakwe. hehe :P

Mish Apple said...

o0hhh . ! i ingat lagi kat u . . u jangan risau . . *ceh ! i terperasan la . .

Izbeta Shyah said...

like this entry, cukp menyayat walaupon entry tergantung.!

♥suNa husNa♥ said...

saya tengh asa skrg ni... siyes rindu saat itu.tapi skrg.amat menyakitkan hati kalau contact pom...
tapi abaikan.
i can live much better without him.:(

tim said...

hrrmm..saya pun rindu dia yang saya anggap sebagai kawan.. dulu selalu call, sms, jumpa... but suddenly he fall in love with me pula. bila saya kata " kita kawan je k". terus dia hilang..
but he was truly my best friend. no one can replace him.

cik Dil said...

suka..^^
tapi betul, dil rinduu sgt kat dia..kalau boleh putar masa ni, dil nak kenal dia sbg kwn jer..

wannurfazrini said...

complicated.

iKhRam said...

huhuhu.. biasa la.. setiap manusia perlukan masa untuk menerima dan berfikir... semuanya di tangan kamu pulak..!!

iKhRam said...

huhuhu.. biasa la.. setiap manusia perlukan masa untuk menerima dan berfikir... semuanya di tangan kamu pulak..!!

Apih El Nino said...

@ Iera | Hayatz
Thanks beb ;)

Apih El Nino said...

@Alin
Send je kat dia bagi dia tahu ;)

Apih El Nino said...

@ Mish Apple
Jangan la kasi kantoi kat sini ;)

Apih El Nino said...

@ Izbeta Shyah
Thanks like walaupun tergantung ;)

Apih El Nino said...

@ ♥suNa husNa♥
If it is the best for you, so it is the best for me ;)

Apih El Nino said...

@ tim
Susah tapi keadaan kita hampir sama ;)

Apih El Nino said...

@ wannurfazrini
Very very complicated for this one ;)

Apih El Nino said...

@ iKhRam
Bimbang benda ni berlarutan sampai mati je. Harap harap tak la ;)

Amna.Qadeeja said...

hmm rindu kngn itu, sgt :'(

tbe2 rindu ble bce entri nih even we're juz fren yup juz 'fren' tp skang pertalian itu sdh jauh pergi ntah ke mana =.0

Apih El Nino said...

@Amna.Qadeeja

Nampak macam kita dalam bot yang sama.

SEKADAR NOTA said...

oh yeah !
saya rindu dia yg dulu sebagai kawan. situasi di batang hidung sendiri .
dah maikn jauh. sukar utk seperti dulu .

Innna said...

Same situation :) Saya rindu dia sbg kawan yg selalu dgn saya . Tatahu kenapa dia berubah dan makin menjauh dr saya .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...