My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

30 September 2009

aku manusia paling berdosa

Posted on 15092009

hari ni mmg malang... aku berdosa besar... aku jarang menyesal dgn ape aku buat... tp aku amat² menyesal sekarang... org selalu cakap manusia akan hargai sesuatu tu bila menda tu xde kan?? aku la manusia² tu... aku tulis ni ikut emosi aku k buka ikut fikiran aku... tadi kul 2 aku nak kuar sahur... ntah camne masa aku undo kete aku terpijak kucing umah aku... coco name dia... kucing kesayangan adik aku... semua org dlm umah ni sayang coco... aku tgk coco berpusing² menahan sakit... aku kuar gi dekat dia... seriously aku nak nangis masa tu... i hate this part right here... aku pembunuh k... darah coco terpercik... agak jauh... betapa seksanya dia... perut dia berbekas tayar kete... tayar kete aku... mata dia terkeluar... arggghhhh!!!!!!!!!! fucking!!!!!!! bodo tol aku... kenapa aku x cek dulu sebelum masuk kete??? kenapa aku halau dia kuar dr umah masa aku nak kuar td??? kenapa mesti malam ni???? kenapa mesti coco??? kenapa x kucing liar tepi² jalan tu???? aku blur... aku gi ambik ang bwk mari umah aku... masa tu coco dah keras... darah dah beku... air mata aku kuar... ang pegi cari cangkul dan gali lubang kat tepi pagar umah aku... kitorang gali kubur coco kul 2 pagi... ang time kaseh banyak² la sebab tolong aku... u r the best bro... lepas je tanam coco aku rasa bersalah gile babi... kucing kesayangan adik, mama, mak, tok ayah dan semua org mati sebab aku... maaf... tu je aku mampu cakap... coco, aku mintak maaf... aku byk dosa dgn coco... aku selalu sepak dia... aku selalu kacau dia... aku selalu tembak coco dgn pistol manik... sebelum kuar umah td aku ada jentik telinga coco... xsangka tu menda last aku buat kat coco... padahal 2 hari lepas coco yg temani aku tgk bola... coco yg dgr aku berleter kat kaka masa dia hilang bola... coco yg aku peluk mase guti score... esok ade bola lagi... aku dah xde teman... coco jugak yg tlg habiskan makanan aku yg xhabis... coco yg selalu gesel² ekor kat kaki aku time aku makan... coco yg selalu tgk aku poyo sorang² dpn cermin... coco yg selalu duduk atas riba aku time aku tahiyat akhir... coco yg selalu baring dpn tv time aku tgk bola... masa mak dgn tok ayah gi mekah coco yg tlg aku jaga umah... malam² je coco yg tido atas alas kaki dpn pintu umah... kadang² aku tutup pintu xnak bg coco masuk tp coco tetap blh masuk ikut tingkap... coco selalu naek atas umah aku kalo dia nak tido... pagi² bila mak buka pintu umah coco akan melompat masuk pegi dapur cari makanan... tp tadi bila aku buka pintu je xde sape tunggu... xde lagi meowmeow coco... yg aku nampak juz bekas kekeringan air yg aku basuh sebab darah coco tadi... aku rindukan coco... adik bila balik skolah je mesti cari coco... belum sempat buka kasut dia dah panggil nama coco... coco akan berlari keluar gi kat adik... ntah camne esok... aku xsanggup nak tgk... dulu masa coco kecik dia kena langgar dgn motor... hari² adik sapu ubat kat kaki coco... sampai la coco sehat... 2 bulan lepas tgn adik bengkak... tok ayah cakap ubat dia ialah air liur kucing... adik letak susu kat tgn dia bg coco jilat... aku tgk adik happy sgt... adik, abg mintak maaf... bencilah abg ni... sorry sangat²... aku hilang coco dah mcm aku hilang seorang adik... selama ni aku gi kolej, adik aku kawan dgn coco je... sekarang xde dah... ptg td tok ayah baru je beli makanan coco... banyak pulak tu... dia cakap utk bekalan hari raya sebab kedai xbukak hari raya... tp sekarang sape nak makan semua tu??? aku rela makan makanan coco tu kalo dgn cara tu coco dpt hidup balik... kalo dragonball betol² wujud pun aku rela pergi cari semua 7 biji tu utk hidupkan coco... zuera, thanx sebab ada time afif memerlukan... coco aku rindu kamu... aku mintak maaf coco... semua ni salah aku... nanti aku cari mu dlm syurga k... aku janji aku akan jaga mu baek² nanti... rest in peace... i love u... and i gonna miss u... damailah kau di sana sayangku coco...

...it'll be possible to cry in 5 seconds...
...5...
...4...
...3...
...2...
...1...
.............................................................................................................

2 comments:

Anonymous said...

manusia selalu mlakukan kesilpan..
kan xsengaja..
ilexx arr..
.....alone......

apih el nino said...

okay thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...