My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

25 November 2010

45 business card paling kreatif





Kunkun!!



Business card sangat penting bagi orang yang bekerjaya. Tapi kebanyakan business card adalah sangat formal. Sekarang aku bagi 45 design business card yang terbaek dari ladang. Pilih la mana anda nak.
















































Kreatif dan terbaek. Dekat Malaysia ada ke business card macam ni?


Kunkun!!






6 comments:

Khai The Kerozer said...

stylo milo....best2

wannurfazrini said...

huk olooo, penyangkut baju tu logik sgt ke? HAHHAHA

apih el nino said...

Khai The Kerozer.
yang terbaek dari ladang sudah datang!!

apih el nino said...

wannurfazrini.
mat saleh ni benda tak logik pun boleh jadi logik.
entah macam mana la nak simpan kad macam tu kan.

Nor Lyana said...

aku suka yg we love you tu..besh...hahaha..we love your money

apih el nino said...

Nor Lyana.
tu name card along kot.
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...