My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

28 November 2010

10 kesilapan bodoh windows



Kunkun!!


Sepanjang baca entry ni, ingatlah setiap alatan teknologi akan mengalami kerosakan. Termasuklah Windows yang sedang anda gunakan.


Windows Problem sendiri yang problem sekarang.


If you understand, click OK. Ada siapa-siapa faham?


Bila 'Error' mengalami Error.


The Error is 'The operation completed successfully'.


Berterus-terang giler Error ni.


Baca dua baris pertama dan fahamkan maksudnya.


Sekali lagi, the Error is 'The operation completed successfully'.


Ada 'Key' dekat lain ke selain dekat Keyboard?


'No Error' is their Error now.


Cancel je la. Lepas 127 tahun baru selesai. Dah mati pun.


Windows ni patut join Raja Lawak 5 tahun depan. Hahahaha...


Kunkun!!




12 comments:

Latifah said...

errr... nice...

btw, betul or buat sendiri ni? hukhuk

apih el nino said...

Latifah.
takde buat-buat pun.
terjumpa dalam inbox emel yang lama.
sebelum delete tempek kat sini dulu.

khai said...

ahaha....stylo....windows mmg bangang..haha

jijie said...

cik window kite memang suka buat lawak... hoho~

anyway.. tahniah tercalon untuk ABP tu ye... all da best! =)

Azewas32 said...

hahahaha...sng2 pki jer ubuntu.....
windows dok rok....

Izwan said...

hah..OS pirate bese la..hehe..
aku kalau license agreement tu bahasa ntah pape,aku klik je mane yg boleh klik..asalkan dia foward process..haha

Latifah said...

owhhh... heheh...
kalau ada lagi, silalah share ye...

apih el nino said...

khai.
yang bangang tu la aku guna.
terasa hati windows aku ni wei.

apih el nino said...

jijie.
thanks :)
semoga berjaya juga untuk anda :)

apih el nino said...

Azewas32.
ala mu pakai windows jugak kan?
kan dah try ubuntu tapi kita yang buntu akhirnya.

apih el nino said...

Izwan.
samalah kita.
bahasa negara mana entah tu.

apih el nino said...

Latifah.
baiklah :)
sama-samalah kita share ilmu yang ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...