My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

16 November 2010

couple malaysia cium tepi jalan




Kunkun!!






(Sila pause Musicdumper di sebelah kanan skrin)

Macam takde tempat laen.

Mamat tu tak handsome.

Awek tu pun bukan lawa.

Patut la perangai hodoh.

Nanti dapat anak jangan buang dalam tong sampah tau.

Oh ini kot 1 Malaysia?

Kunkun!!





19 comments:

ciq b said...

budusss blake

kyra shakira said...

ape ke bangang sgt la couple ni..xberagak langsung..buat malu org je...cam cibai je perangai...

wannurfazrini said...

KAH! KAH! GULING2 I TENGOK VIDEO NI . POPAN TU BODOH GILA ! YES JANTAN TU X HANDSOME PLUS USELESSS ! BELI KLCC APA JADAH ? BELAJAR ENTAH PANDAI KE TIDAK !

Mujahadah said...

semoga mereka sempat bertaubat.. semoga kita dan keturunan tidak sehina ni...

MeyLah Techik said...

memalukan 0rg melayu sje.. agak2 la..

sale_ehs gerrard said...

akhir zaman....

Cik Moon said...

budak2 zaman skang xde perasaan malu..

Mat Wa said...

hahahahaa !
stylo doww video nieh...haahhaa!

cik lyna kaman said...

ahahaha , NAK tunjuk dekat semua orang kot depa tuh lovely couple :P

apih el nino said...

ciq b.
bukan belaka.
hanya yang terlibat dalam video tu la.
haishhh...

apih el nino said...

kyra shakira.
nak buat macam mana.
nak buktikan tahap loving couple diorang kot.

apih el nino said...

wannurfazrini.
dia kaya nak beli klcc ke?
aku langsung tak faham jalan cerita dia.

apih el nino said...

Mujahadah.
semoga kita mendapat iktibar daripada video ini.
pesanan untuk semua pembaca dan diri ini sendiri.

apih el nino said...

MeyLah Techik.
dia takde malu pun.
kalau tak takde dia nak buat benda ni.

apih el nino said...

sale_ehs gerrard.
kiamat sudah dekat bro!

apih el nino said...

Cik Moon.
budak zaman sekarang memang perangai pelik.
orang kata buruk bagi dia semua cantik.

apih el nino said...

Mat Wa.
aku tengok muka laki tu macam mu mat wa!!
ke mu masa gi KL aritu?
hahaha...
parok parok!!

apih el nino said...

cik lyna kaman.
mungkin jugak tu.
tapi ni bukan setakat tunjuk loving couple, ni ada extra tunjuk perangai buruk sekali ni.

Detective Fiqa said...

tiada ajaran agama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...