My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

23 October 2010

rasa nak kahwin lepas tengok ni



Kunkun!!


Fast update untuk hari ni. Serius aku nak kahwin lepas tengok video ni.





Make sure anda Pause lagu blog ni dulu


Simple video tapi tak tau kenapa macam sweet sangat.


Oh mama saya mau kawen.



Kunkun!!



12 comments:

lan_ax said...

rasa cm nk kawen lagi lak tengok video ni..
http://duitlama2u.blogspot.com/

Khai The Kerozer said...

haha...apih..kawen apih..jgn x kawen.. ;)

dunspeak♥ said...

da tgk video nieh..berenang ngan baju pengantin tuuuu..hee

wannurfazrini said...

alamak habis make up si perempuan . btw gila rare kawen mcm ni .

rasa2 nak kawen camni kene pakai duit byk wooo!

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

so sweet! hhehehee.

CikNgah said...

sweetnya...
pe lg apih.kawinla cpt2 :)

apih el nino said...

lan_ax.
camne nak kawen kalau tak bersedia bro.

apih el nino said...

Khai The Kerozer.
bagi la awek sorang kat sini.
pastu biar aku kawen.
hahaha...

apih el nino said...

dunspeak♥.
orang pandai berenang boleh la buat.
aku tak reti.

apih el nino said...

wannurfazrini.
tu cara cepat hilangkan make up kot.
tapi memang orang kaya je boleh buat ni.
ataupun tunggu duit nuffnang beribu ringgit.

apih el nino said...

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA.
thanks.
susah-susah je puji.
hahaha...

apih el nino said...

CikNgah.
gelojohnye kau.
calon pun takde nak kawen amendenya.
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...