My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

20 March 2011

berhenti berharap pada taylor swift



Kunkun!!


Tak salah kalau seseorang lelaki normal mengambil tahu tentang artis yang dia minat. Tak kiralah artis lelaki atau perempuan. Aku minat Taylor Swift. Aku suka lagu-lagu dia. Aku kagum dengan lirik-lirik dia. Aku pernah berangan kalau aku jadi boyfriend Taylor Swift. Tapi mustahil. Sebab taste Taylor Swift ni pelik. Kenapa?


Taylor Swift : Guys whose first names start with J

Taylor Swift and Jacob Black


Taylor Swift and John Mayer


Taylor Swift and Jake Gyllenhaal


Taylor Swift and Joe Jonas


Tapi setiap perempuan, citarasa mereka tak sama. Patah hati dengan sikap Taylor Swift, aku terubat bila seorang lagi artis aku minat tak bercitarasa macam Taylor Swift. Serius aku cakap, aku minat Kim Kardashian sebab body dia. Aku tak pernah tengok dia berlakon. Aku makin minat Kim Kardashian bila aku tahu citarasa dia.


Takde J pun dalam nama aku. Takkan nak tukar Japih Jel Jino.
Aku sendiri seram nama macam tu. Hahaha...

Kim Kardashian : Athletes


Kim Kardashian and Miles Austin


Kim Kardashian and Kris Humphries


Kim Kardashian and Reggie Bush


Aku atlet. Main sukan. Pemenang tempat kelima Pertandingan Merentas Desa masa sekolah dulu. Kim jom couple? Hahaha...


Ini entry mengarut okay. Hahaha...


Kunkun!!



9 comments:

meaw said...

cissssss...tak buleh belah toi entri ni....nak yang hot,baik anda putus asa sekarang!HAHA :P

anies anessa said...

hahaha...lawak ar weh...like entry nie...japih jel jino pon oke what!

Khai said...

Japih Jel Jino. cute la..ok la tu bro..hahaha

puteri.dyne94 said...

hoho..
pu3 jels nie!
jeles tgk taylor swift ngn joe jonas..!hoho..
btw..nice entry.. =)

Myra Ayreen said...

Macam mana Joe Jonas boleh Curang dengan i neh =_+"

Aini Adam said...

hahahaha. apsal la lawak sngt~

pelangi said...

memang mengarut

ira-yoshida said...

seriously mmg mengarut..haha

sueRAFE said...

beruk bebenor nama tu. tok sah lah. putus asa cukup. bunga tak sekuntum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...