My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

25 March 2011

apa kesan tv kepada semua manusia





Kunkun!!



Simple update, simple video, simple message. Watch this :)




Faham tak? Simple je message dia. Setiap orang tiru semua yang TV tunjuk. Budak gemuk tu akhirnya jeles bila TV dah rampas kawan baik dia. So, abaikan TV, lebihkan masa dengan orang tersayang. Abaikan Internet juga.


Dan final part memang terbaek! Sampai sekarang aku masih fikir dari mana sumber elektrik diorang dapat? Dalam gua tu. Hahaha...


Tak perlu hancurkan TV anda. Tak perlu hancurkan laptop anda. Cuma keluar dari rumah, tengok langit, tengok pokok, tengok alam sekitar. Takkan tak tahu bahaya kalau menghadap skrin setiap masa? Betul tak Nadiah Roslan?


Kunkun!!



4 comments:

Aini Adam said...

hahahaha!

nadear nyanyaw said...

haha . di sini saya NADIAH ROSLAN , berkata yang mengadap screen lama2 memang bahaya . so AFIF , jangan edit vidoe lagi lah . hahha

sicomot-comel said...

wah,,sungguh mendalam mesej yg nak disampaikan..

part yang last tu tak boleh blahhh la..

hahaha..

p/s:TV ajaib..mcm citer spongebob, tetibe jek ade unggun api ~,~"

Shazmiey Abdurahman said...

dah lama tgk tv sejak masuk uitm nih..cerita terbaru kat tv pun tak tahu apa..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...